Plzeňský centrální obvod věnoval policii peníze na fotoparáty

V prostorách Městského ředitelství policie Plzeň slavnostní předání finančního daru ve výši 250 tisíc korun, který poskytnul Městský obvod Plzeň 3.

Cílená propagace v Plzni

Slavnostního předání se uskutečnilo za přítomnosti starosty MO Plzeň 3 Radislava Neubauera, místostarosty Davida Procházky, ředitele Městského ředitelství policie Plzeň Michala Krejbicha a tiskové mluvčí Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje Veroniky Hokrové.

Vedení městského ředitelství za obdržený finanční dar pořídilo technické prostředky, zejména pak fotoaparáty značky Canon 80D pro zkvalitnění práce kriminalistických techniků při fotodokumentaci jednotlivých případů.

„Poskytnutím finančního daru chceme přispět k posílení akceschopnosti Policie České republiky, informuje David Procházka, místostarosta MO Plzeň 3.

Takto nastavená spolupráce mezi obvodem a Policií České republiky, trvající již od roku 2012, je využívána ke zlepšení výkonu policistů, kteří vykonávají službu na území Městského obvodu Plzeň 3.

„S vedením Městského ředitelství policie Plzeň se setkáváme pravidelně a spolupracujeme na řešení otázek v oblasti bezpečnosti a veřejného pořádku na území našeho obvodu. V nastavené spolupráci chceme samozřejmě i nadále pokračovat“, dodává Radislav Neubauer, starosta plzeňského centrálního obvodu.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 02.12.2017 06:10



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka