Plzeňský dům hrůzy na Jateční půjde k zemi

Jedná se o pavlačový objekt v Jateční ulici, kam radnice dříve stěhovala sociálně slabé nájemníky.

Cílená propagace v Plzni

Město do nechvalně známého domu v Jateční už sice nové nájemníky neumísťuje, ale pár rodin jej dodnes obývá. Je v hodně špatném stavu a například předloni vybuchl v bytě jednoho z problémových nájemníků plyn. Muže výbuch zabil a další čtyři lidi zranil.

Radnice teď podle Plzeňského deníku počítá s demolicí objektu. Souvisí s přeložením silnice první třídy číslo 20, která povede ze Slovan přes Jateční až k Plaské ulici v Bolevci. Vykoupeno už je 80 procent pozemků a v příštím roce chce město žádat o stavební povolení.


Komentáře

  • Před 5 roky

    A co ten autobazar vedle ten padne taky?

  • Před 8 roky

    Dle mapy to opravdu vypadá že ulice Duchcovská padne. CD jako pronajímatel pozemků garáží podél tratě ale zatím nijak nereaguje, tak čekám co bude. Totiž mapu této plánované spojky mi předložil již v roce 2009 Statek Města Plzně, s tím že datum realizace je v nedohlednu. Ať je to jakkoliv, jsem pro revital. Viděl bych to takto : všichni stop - teďka zamakáme na tý I/20, za rok hotovo, ať tady s tim trošku hneme. Nu né? Jsme Plzeň!

  • Před 8 roky

    jestli to nedoslo tobe, tak ta garaz prezije i tvoje deti...

  • Před 8 roky

    Jestli vam to nedoslo, tak k zemi pujde i ta vase garaz.

  • Před 8 roky

    Vlastním garáž blízko pavlačáku a moc by mne potěšilo, kdyby se tato lokalita zkulturnila. Přilehlé zahrádky od mostu také. Jen místo pro bezdomovce a špínu. Leta vlastníci okolních pozemků trpí pro neschopnost města zabránit tomuto do očí bijícímu hnusu.

  • Před 8 roky

    Nejake blizsi info kudy povede ze Slovan skrze Jatecni ta silnice? Z Plasky kolem Bolevaku jsem jiz vizualizaci videl... Dekuji zdvorile za informaci

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 13.07.2016 10:05



1 (2)
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka