Plzeňský iAtelier zve v pátek a sobotu na kočičí Verdisáž

Multikulturní plzeňský prostor iAtelier.cz otevře v pátek 25. října od 19:00 hodin v pořadí již čtvrtou výstavu Kočky a lidé kolem nich. Představí se Sekce na ochranu koček a fotografové Roman Muchka a Jindřich Marek.

Cílená propagace v Plzni

V pořadí již čtvrtou fotografickou výstavu autorů Romana Muchky a Jindřicha Marka “Kočky a lidé kolem nich” uspořádá Sekce na ochranu koček při Svobodě zvířat v Plzni. Cíl výstavy zůstává stejný jako u výstavy předchozí, tj.najít pro opuštěné kočky zobrazené na vystavených fotografiích nový domov, představit lidi, kteří se o tyto kočky starají a vzbudit zájem plzeňské veřejnosti o problematiku života opuštěných a týraných koček ve městě. Po celou dobu bude na místě možné přispět na pomoc opuštěným kočkám formou finančního daru.

Všechny fotografie budou na prodej a výtěžek bude věnován Sekci na ochranu koček.

Výstava bude v prostorách iAtelier.cz v Perlové ulici 68/7 k vidění pouze dva dny, a to od pátku 25. listopadu od 19:00 hodin do soboty 26. října do 18:00 hodin.

 „Hlavní myšlenkou Verdisáží, které v našem ateliéru pořádáme vždy jednou měsíčně, je nejen podpořit místní umělce v jejich tvorbě, ale také umožnit představit jejich díla širší veřejnosti, která si jen obtížně hledá cestu do galerií a tradičních výstavních síní. Originalita tohoto projektu spočívá v záměru zkoncentrovat vystavení uměleckých děl pouze do dvou dnů- vernisáže a dernisáže,“ vysvětluje nezvyklý formát výstavy její autor i organizátor v jedné osobě Roman Muchka.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka