Plzeňský kraj získal stříbro za program oslav

Program oslav 100. výročí založení republiky v Plzeňském kraji je druhý nejlepší v rámci celé České republiky.

Cílená propagace v Plzni

Ocenění v rámci TTG Czech Travel Awards 2017 v kategorii s nejlepším programem oslav 100. výroční založení republiky převzali v pondělí 16. dubna zástupci kraje.

Specializovaný časopis pro odborníky z oblasti cestovního ruchu – Travel Trade Gazette Czech vyhlásil v letošním roce již 20. ročník své prestižní ankety pro nejlepší poskytovatele cestovního ruchu. Do ocenění „TTG Czech Travel Awards 2017“ byla nově zařazena též kategorie „Kraj s nejlepším programem oslav 100. výročí založení republiky“, v níž Plzeňský kraj obsadil 2. místo mezi všemi kraji v České republice. Náš kraj zůstal pozadu jen o dva body za krajem Jihomoravským, kde se v Brně představí Festival Re:publika s obrovským rozpočtem podpořeným 50 milionovou dotací MK ČR.

„Jsme přesvědčeni, že prestižní ocenění získal kraj nejen díky různorodému a bohatému programu, ale zejména díky plánovanému uvedení open air představení Prodaná nevěsta na náměstí Republiky. Představení bude unikátní nejen scénou a množstvím zapojených účinkujících, ale také proto, že se odehraje pouze jednou a veřejnost na něj bude mít přístup zdarma,“ vysvětluje hlavní důvod úspěchu v soutěži náměstkyně hejtmana Marcela Krejsová a dodává, že Prodaná nevěsta do Plzně historicky patří:  „Byla psaná pro Plzeň a chystané provedení opery bude kromě kvalitního pěveckého obsazení také jakousi přehlídkou překrásných plzeňských krojů a tanců.“ Představení se uskuteční 7. září 2018.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 22.04.2018 08:11



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka