Plzeňský režisér Petr Smazal nabírá herecké posily do Česko-Polského Westernu PSANCI

Ve filmu Psanci režiséra a scénáristy Petra Smazala z Plzně se představí mimo již potvrzené herecké obsazení také herec Ivan Franěk v roli maršála Nicka Hardyho. K filmu se nedávno připojil také herec Pavel Nový jako starosta zapadákova Wolf Creek.

Cílená propagace v Plzni

Česko-Polský Western PSANCI nabírá herecké posily

Ve filmu Psanci režiséra a scénáristy Petra Smazala se představí mimo již potvrzené herecké obsazení také herec Ivan Franěk v roli maršála Nicka Hardyho. K filmu se nedávno připojil také herec Pavel Nový jako starosta zapadákova Wolf Creek.

Zcela netradiřní žánr pro naše končiny natáčí F8 ART COMPANY a ASDesign v ČR, Polsku a na Slovensku. V hlavních rolích se představí Viktor Dyk jako Harry Loyd a J.K. Sanchez v roli Sanchi. V dalších rolích se pak objeví například Daniela Alfonzová, Roman Vejdovec, Artur Wower, Josef Šedivý, Jan Andrle a další.

Natáčení bylo zahájeno v květnu v Polské Karpaczi ve Westernovém městečku pod Sněžkou. Během podzimu se pak filmaři přesunou na Slovensko k Tatrám. Film by měl být dokončen na jaře roku 2017.

Příběh se točí kolem bývalého lupiče Harryho Loyda, který se ocitne ve špatnou chvíli na špatném místě. Aby mohl dojít kýžené odplaty, bude muset nejdříve vykonat dlouhou cestu sám k sobě. Společnost mu přitom bude dělat mexický psychopat, který Harryho dovede na
správnou cestu.

Oficiální synopse filmu zatím nebyla zveřejněna. Premiéra filmu je plánována na rok 2018.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 06.06.2016 09:45




9 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka