Plzeňský tip na zdravou svačinu s tuňákem

První kolo celostátní gastronomické soutěže Svačina roku s Rio Mare skončilo.

Cílená propagace v Plzni

Nyní odborná porota pod vedením Mistra kuchaře Vladimíra Picky vybere do 23. listopadu 15 finalistů z více než 140 přihlášených receptů.

Nejlepší patnáctka postoupí do živého finále, které se uskuteční 4. prosince v gastronomickém studiu Chefparade+ v Holešovicích. Finálovým kolem provede soutěžící herečka, moderátorka a kuchařka Markéta Hrubešová.

Do letošního rekordního ročníku se přihlásilo 43 středních škol, které soutěží o ceny v hodnotě 20 000 Kč a tuňákové produkty Rio Mare v hodnotě 25 000 Kč. Studenti mají za úkol vytvořit originální školní svačinu pro děti, žáky a studenty. I letos bude do hlasování zapojena veřejnost. Hlasování bude probíhat na FB stránkách Rio Mare od 26. do 30. listopadu 2018.

Tip na zdravou svačinu od studentky Akademie hotelnictví a cestovního ruchu, Plzeň, Anny Humlové: Trojúhelníčky z listového těsta s pomazánkou z tuňáka Rio Mare a rajčatovým pyré. O tom, zda se svou svačinkou postoupí do finále, bude rozhodnuto 23. listopadu. 



Poznámka redakce: pokud vás baví sport, zdravý životní styl a hledáte další zajímavé články o zdraví, doporučujeme vám navštívit online magazín www.zdravetrendy.cz.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka