Plzeňským hráčům baseballu začíná sezona

Hráčům baseballu pomalu končí zimní přípravy týmů a začíná se klubat jaro a začátek sezóny 2018.

Cílená propagace v Plzni

Všechny týmy Plzně se již nemohou dočkat, až vyběhnou na venkovní hřiště a začne ten pravý baseballový čas plný zápasů. Jejich termíny najdete na  www.plzen.probaseball.cz.

Baseball Plzeň začíná spolupracovat s baseballovým klubem našeho partnerského města - německého Regensburgu.  S nedalekými Legionáři Regensburg sehraje tým U12 v Německu i Plzni tři jarní přípravné zápasy „spring training“. V květnu pak vyrazí tým U13 na turnaj do Regensburgu, kde se utká i s dalšími německými týmy.

Mladí hráči se podívají nejen do německého Regensburgu, ale i do Barcelony, kam obdrželi nominaci tři z nich. Ve vzduchu je i možný výjezd jednoho hráče do Japonska na týdenní turnaj. Během tří let existence klubu tak začíná být baseballovým talentům malá ČR a začínají se rozpínat do celého světa.

Na druhý rok své činnosti se připravuje i akademie WBBA. Hráči Plzně tak mají šanci prosadit se i do západočeské baseballové akademie, kde pod taktovkou zahraničních a reprezentačních trenérů zdokonalují své dovednosti ještě intenzivněji. Akademii založil Jiří Šiman ve spolupráci s RJZ a nominují se do ní nejlepší 11tiletí hráči všech západočeských klubů. Sloužit má hlavně ke zdokonalení hráčů a jako příprava pro možné první reprezentační výběry U12.

Klub Baseball Plzeň začal konečně i svou mimosoutěžní činnost a navštěvuje MŠ a ZŠ ve svém okolí se dvěma programy pro nejmenší školáky. Cílem je zapojit co nejvíce MŠ a ZŠ do těchto programů. Rozhodně se můžeme letos těšit na 1. mistrovství města Plzně v Baseballu MŠ!



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 17.04.2018 08:00



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka