Plzeňští Indiáni spouští program pro věrné fanoušky, získat můžete nevšední zážitky i dárky

Hokejový klub HC ŠKODA Plzeň spustil pro novou sezónu program INDIAN PATRIOT.

Cílená propagace v Plzni

Ten je určen všem fanouškům, kteří chtějí být součástí indiánů, žít s nimi v co nejužším kontaktu, získat nevšední zážitky a zároveň pěkné dárky z limitovaných edicí.

Program INDIAN PATRIOT je určený všem fanouškům plzeňského klubu, kterým nestačí jen fandit, ale chtějí se svým klubem i částečně žít. „Snažili jsme se program oproti loňskému roku obohatit, a to především o zážitky. Z ohlasů fanoušků víme, že ty jsou pro ně nejcennější,“ uvedl generální manažer klubu Martin Straka.

Výhody, které může INDIAN PATRIOT během sezóny využít, však nejsou pouze v podobě různých setkání a zážitků, ale týkají se i slev ve fanshopu HC ŠKODA Plzeň. Patrioti získají i sady fotek hráčů s podpisy, limitované edice triček a přednostní informační servis.

„V uplynulém ročníku byl počet členů 72. Věříme, že letos se počet patriotů ještě zvýší. Díky fanouškům cítíme podporu a pak se i lépe bojuje na ledě,“ říká dále Martin Straka.

Plzeňští fanoušci jsou nedílnou součástí indiánského příběhu. Klub zachovává i letos symbolickou cenu programu 1929,- Kč, aby patriotů mohlo být co nejvíce. Program INDIAN PATRIOT můžete také darovat formou dárkového poukazu.

Prodej byl zahájen 1. 6. 2017. Členství v klubu INDIAN PATRIOT lze zakoupit přes E-shop nebo osobně ve fanshopu. Prodejní místo FANSHOP HC Škoda Plzeň, Štefánikovo náměstí 1, 301 33 Plzeň



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 10.06.2017 14:09



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka