Plzeňští závodníci v aerobiku vezou medaile z mistrovství Evropy

V Karlových Varech se konalo Mistrovství Evropy ve sportovním aerobiku a fitness týmech, klub Aerobik klub LADY Plzeň z.s. zaznamenal úspěch.

Jarní servisní akce AUTO CB

Plzeňská závodnice Eliška Fajfrlíková obhájila loňské stříbro v kategorii tria dospělý. Vojtěch Vrabec získal bronz v kategorii kadet 11- 13 let muži.

Už druhý rok hostily Karlovy Vary Mistrovství Evropy ve sportovním aerobiku, fitness týmech 23. až 26. května se ve Spa Hotelu Thermal. Za mohutného povzbuzování fanoušků se zde utkalo na 1 000 závodníků České republiky, Ruska, Polska, Belgie, Francie, Německa, Švýcarska. Nejpočetnější výprava byla z České republiky a Ruska.

V  kategorii dospělých trií, v níž měli Plzeňáci silné zastoupení, obhájila titul vícemistrně Evropy plzeňská závodnice z AE klubu LADY Plzeň Eliška Fajfrlíková v reprezentačním triu FCBHŠ spolu s Kateřinou Smíškovou a Kateřinou Sekerovou. Trenérem tohoto týmu je bývalý Mistr světa a Mistr Evropy v kategorii muži australský závodník Brenton Andreoli. V Plzni trénuje Eliška pod vedením své sestry absolventky FTVS Terezy Fajfrlíkové.

AE klub LADY se může pochlubit i další medailí z tohoto šampionátu, Vojtěch Vrabec v kategorii jednotlivci muži kadet 11 – 13 let veze do plzeňského klubu bronz pod trenérským vedením Ireny Vrabcové a Terezy Fajfrlíkové.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 30.05.2017 07:09



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka