Plzní bude v úterý projíždět Tříkrálová tramvaj. Koledovat budou i hejtman, biskup a radní

Plzeňské městské dopravní podniky ve spolupráci s Diecézní charitou Plzeň vypraví v úterý 8.1. 2019 Tříkrálovou tramvaj.

Jarní servisní akce AUTO CB

Tříkrálovou sbírku v Plzni opět podpoří jízda Tříkrálové tramvaje vypravená PMDP. V úterý 8. ledna bude zdarma vozit cestující, kterým zpříjemní cestu plzeňští hudebníci a interpreti známí z veřejných akcí, například Petr Vrobel, Jiří Kříž, Petr Merxbauer, Alena Kozáková, Tomáš Kozák a další. Připojí se i emeritní biskup František Radkovský. Cestující budou moci přispět do kasiček Tříkrálové sbírky a podpořit tak charitní sociální služby.  V době mezi 10.30 – 11.00 se u tramvaje zastaví Tři králové v podobě hejtmana Josefa Bernarda, biskupa Tomáše Holuba a radního Martina Zrzaveckého, kteří symbolizují známé iniciály K(raj)+M(ěsto)+B(iskupství). Tentokráte bude k jízdě využita Vánoční tramvaj, která tak symbolicky ukončí svoji jízdu v adventním a povánočním čase.   

Jízdné bude zdarma, cestování zpříjemní pozvaní hudebníci. Vůz zastavuje na všech zastávkách na trase a dokonce nemusíte vystupovat ani na konečné :-)




Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka