Plzni chybí akvapark, město a kraj zaplatí za studii

Město a kraj zaplatí německé firmě téměř milion a půl korun za studii, kde a jak by mohl fungovat.

Cílená propagace v Plzni

Akvapark a možnosti jeho stavby jsou plzeňským evergreenem. Aktuálně se uvažuje o přestavbě venkovního areálu městského plaveckého bazénu na Slovanech, část by sloužila přistavěním atrakcí zábavě.

Teď ale město s krajem společně zaplatí milion čtyři sta tisíc korun firmě se zkušenostmi se stavbou i provozem akvaparků. Do čtyř měsíců má spočíst nutné náklady.

Plzeň je podle Plzeňského deníku ve srovnání šesti českých měst nad sto tisíc obyvatel jediná, která akvapark nemá.


Komentáře

  • Před 6 roky

    Trochu ostuda,že se nemáme kde vykoupat. Nedávno jsem byla prvně na Lochotíně a málem mě ranila mrtvice. Kousíček bazénu vyčleněno pro veřejnost. Převlekárna bez kousky soukromí společná s dětmi. Hnusné sprchy a pocit,že od otevření bazénu v 80 letech nikdo na opravu nedal ani korunu. Slovany trochu lepší,ale pro tak velké město žalostně málo. Bolevák sice opravený, ale nevysekané rákosí počínající bahno u břehů a mimo pláž velmi špatný přístup do vody . Na jiné pláže kvůli porostu nesvítí ani slunce a ve vodě rostliny,které se vám chytají za nohy. Voda není moc čistá a co se neplatí vstup je to tam někdy o zdraví neb se tam stahují dost podivní lidé se sociálně slabších vrstev a chovají se někdy strašně. Gruberová

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 20.02.2018 10:12



0 (1)
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka