Po „mistráku“ se jede kriterijní Grand Prix v Plzni

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Jedenáctý závod 16. ročníku seriálu Giant Liga 2017 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

Cílená propagace v Plzni

Do Plzně na kriterijní klasiku by měl přijet lídr seriálu Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastro), který o víkendu na silničním Mistrovství republiky vybojoval slušné 9. místo. Boubal by měl ještě startovat na závodech v Polsku, tak se necháme překvapit. Na startu by měl být i lídr kategorie juniorů Karel Tyrpekl (PROFI SPORT CHEB), který na společném mistrovství ČR a SR vybojoval vynikající 2. místo v kategorii juniorů.

V Plzni na Grand Prix Tafotka.cz, očekáváme opět kvalitní startovní pole, a souboje jezdců a týmů o body během závodu. Na jezdce tentokrát čeká bodovací závod, kdy si v každém pátém průjezdu rozdělí první čtyři na pásce 5,3,2 a 1b. Navíc v každém průjezdu mimo velké bodování budou pro první dva borce připraveny 2 a 1b.

V červnu končí další souboj o nejaktivnějšího jezdce měsíce - Bageterie Boulevard prestige. Očekáváme tak boj o puntíkovaný dres mezi Janem Rybou (AC Sparta Praha) a Denisem Rugovacem (Favorit Racing), který právě na Rybu ztrácí jediný bod.
 
Ve středu pokračuje před hlavním závodem také náborová soutěž pro děti do 12 let, Hervis dětská tour 2017. Startují kluci holky od odrážedel až po silniční stroje. Vždy po kategoriích, aby si vyzkoušeli závodní atmosféru se svými vrstevníky, a třeba je právě cyklistika bude dále provázet životem.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ je vše připraveno, posekáno a zameteno.  Už jenom aby klaplo dobré počasí a  máme se zase na co těšit!

Ve středu 28. června již od 16:00 hod odstartuje sportovní odpoledne náborová Hervis dětská tour 2017. Po ní pak v  pořadí jedenáctý díl GIANT LIGY 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 27.06.2017 09:45



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka