Poděkování všem viktoriánům: Po fotbale s Jihlavou pivo zdarma

Fotbalová sezona 2016/2017 se chýlí ke svému konci. V sobotu čeká plzeňskou Viktorii poslední ligový duel s Jihlavou a viktoriáni jsou stále ve hře o mistrovský titul.

Cílená propagace v Plzni

Ať už souboj o fotbalový trůn dopadne jakkoli, klub zve všechny své příznivce na pivo, které se bude čepovat zdarma po dobu 90 minut na nádvoří plzeňského pivovaru. Připravený je hudební doprovod, ohňostroj, viktoriánské poděkování či soutěže o permanentky a další ceny. Akce začne krátce po skončení zápasu.

„Bojujeme až do konce, do poslední minuty,“ zní z kabiny viktoriánů před duelem s Jihlavou. Posledních 90 minut na hřišti rozhodne o tom, zda Hubník a spol. potřetí za sebou zvednou nad hlavu mistrovský pohár, nebo skončí na druhém místě.

 „Bez ohledu na výsledek utkání můžeme tuto sezonu označit za úspěšnou. Viktoria hrála play off Champions League, základní skupinu Evropské ligy a již teď je jasné, že o Ligu mistrů budeme hrát i v té následující,“ říká generální manažer klubu Adolf Šádek. „Právě z tohoto důvodu jsme se rozhodli připravit pro všechny naše fanoušky malé poděkování za jejich vynikající podporu po celou sezonu,“ dodal šéf klubu.

 Všichni viktoriáni jsou v sobotu po zápase zváni na nádvoří plzeňského pivovaru, kde je pro ně připravený zajímavý program a pivo zdarma. „Čepovat zdarma se bude pivo Gambrinus rovných devadesát minut, naše fanoušky tedy čekají dvě utkání po sobě. Připraveny budou i soutěže o ceny z Viktoria shopu a čtyři fanoušci si domů odnesou i permanentku na novou sezonu. Po celou dobu bude hrát i kapela X-Cover,“ upřesňuje program mluvčí klubu Václav Hanzlík.

 „Na sobotu je hlášeno příjemné letní počasí, věříme tedy, že fanoušci dorazí do pivovaru v co nejvyšším počtu. Připraveno je i viktoriánské poděkování a akci uzavře ohňostroj,“ dodává Hanzlík.

SOBOTNÍ PROGRAM
17.00 FC Viktoria Plzeň – FC Vysočina Jihlava (Doosan Arena)
 19.00 Zahájení hudebního programu (nádvoří pivovaru)
 19.30 Oficiální zahájení akce, 90 minut pivo zdarma (nádvoří pivovaru)
 20.15 Viktoriánské poděkování (nádvoří pivovaru)
 21.30 Ohňostroj (nádvoří pivovaru)

 (po celou dobu hraje kapela X-Cover, soutěže, moderátoři FCVP)


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.05.2017 15:07



2 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka