Podpořte nový český fantastický film Kruanova dobrodružství!

Celkem se kultovního komiksu o Kruanovi prodalo přes 500.000 výtisků. Naposledy v prosinci 2013 vyšla Zlatá kniha komiksů Vlastislava Tomana. Pojďme si společně splnit sen, přispějme na vytvoření filmu a Kruan ožije na filmovém plátně!

Cílená propagace v Plzni

Máte rádi filmové komiksy? Podpořte český kultovní kousek!

Režisér Tomáš Krejčí, autor předlohy Vlastislav Toman a celý filmový tým chtějí společně vytvořit hranou filmovou adaptaci legendárního českého komiksu Kruanova dobrodružství, a tak spustili kampaň na podporu filmu na HITHIT.cz. Rodičům, kteří si pamatují, jak hltali každý nový díl na stránkách časopisu ABC, chtějí přinést tento úžasný příběh znovu v plné filmové kráse a jejich dětem otevřít svět plný fantazie a skvělého dobrodružství. Mediálním partnerem filmu je scifi web VANILI.cz.

Statisíce fanoušků se těší na nový film

Vlastislav Toman je autorem dobrodružných, scifi a fantasy příběhů. Napsal přes 50 scénářů ke komiksům a právě ten o Malém bohovi a Kruanovi je považován za kultovní český komiks druhé poloviny 20.století. Už když začali vycházet první příběhy o Kruanovi, začali se ozývat první čtenáři, že by příběh měl být zfilmován. Úspěšný komiks se dočkal 500.000 výtisků, má statisíce fanoušků a zaslouží si i filmové zpracování.

Přispějte a vyberte si odměnu!

Prohlédněte si odměny pro fanoušky a přispejte na nový český film!

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář

Další články z rubriky

Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka