Policie v Plzeňském kraji hledá posily. Náborový příspěvek 75 tisíc

Policisté z Plzeňského kraje přijímají nové policisty a policistky, kteří mají zájem posílit základní útvary v celém kraji a doplnit počty příslušníků ve výkonu služby.

Cílená propagace v Plzni

Policie hledá nové kolegy, kteří mají zájem o zodpovědnou a smysluplnou práci, kterou je vhodné chápat jako celoživotní povolání. "Garantujeme trvalé zaměstnání, stabilní příjem, kariérní postup, možnost dalšího vzdělání včetně širokého uplatnění podle dosaženého vzdělání a po dlouhé kvalitní službě zákonné odchodné a po 15 letech služby dokonce doživotní výsluhový příspěvek," říká mluvčí Iveta Kořínková.


Policie nabízí také řadu sociálních a dalších výhod, mezi které patří 6 týdnů dovolené, příspěvky na rekreace, ozdravné pobyty, bezúročné půjčky, možnost čerpání příspěvků na penzijní připojištění a další. V roce 2019 nově nabízí i náborový příspěvek ve výši 75.000 korun.

Policisté jsou vyškoleni v průběhu jednoho roku. Základní plat na škole činí 24.220 korun. Pobyt i strava jsou v průběhu celého roku hrazeny. Po skončení základní odborné přípravy se plat zvýší přes 29 tisíc korun a policista přechází do 3. platové třídy.

Příslušníkem policie se může stát každý občan České republiky, který:
je starší osmnácti let
je bezúhonný
má dosažené úplné středoškolské vzdělání
prokáže zdravotní, osobností i fyzickou způsobilost


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 14.04.2019 10:40



0 (1)
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka