Policisté chytili lupiče, který se zbraní navštěvoval herny v Plzni

Policisté tímto děkují veřejnosti za spolupráci při objasnění případu.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňští policisté dopadli muže, který je obviněn ze spáchání pokračujícího zvlášť závažného zločinu loupeže. Prvního skutku se měl dopustit před čtvrtou hodinou ráno dne 21. ledna 2017 v jedné plzeňské herně, kdy si pod pohrůžkou zbraně od obsluhy vyžádal vydání finanční hotovosti.

Stejný způsob zopakoval pachatel i v druhém případě, ke kterému došlo rovněž před čtvrtou hodinou ráno dne 2. února tohoto roku v jednom z plzeňských barů v Plzni. Celkem si tak přišel na necelých 31 000 korun. Policisté ze služby kriminální policie a vyšetřování z Městského ředitelství policie Plzeň na případu intenzivně pracovali, a po pachateli pátrali.

Na základě zveřejněné pátrací relace v médiích se podařilo policistům ustanovit pachatele tohoto protiprávního jednání. Kriminalisté zahájili ve věci trestní stíhání 25letého muže jako obviněného ze spáchání pokračujícího zvlášť závažného zločinu loupeže. Policejní komisař podal podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, což soudce akceptoval. Za tento trestný čin stanoví trestní zákoník v případě pravomocného odsouzení trest odnětí svobody až na deset let. Policisté tímto děkují veřejnosti za spolupráci při objasnění tohoto případu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.02.2017 07:09



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka