Policisté ohlídají Chodské slavnosti. Pozor na kapsáře a dopravní omezení, varují

Policisté připravují ke klidnému a nerušenému průběhu Chodských slavností řadu opatření.

Cílená propagace v Plzni

Od pátku se bude konat největší a nejstarší národopisná slavnost v západočeském regionu – Chodské slavnosti a Vavřinecká pouť. Policie České republiky územní odbor Domažlice k jejich klidnému a nerušenému průběhu provádí každý rok řadu opatření. Stejně tomu bude i letos, kdy po celou dobu konání slavností bude posílena služba pořádkové a dopravní policie. Téměř tradicí se stala výpomoc policistů z bavorské policie. Policejní hlídky budou nepřetržitě střežit nejvíce frekventovaná místa, jako je například náměstí Míru, Chodské náměstí, sokoliště a vlakové nádraží.

Dopravní policisté budou po dobu konání Chodských slavností provádět zvýšený dohled na silniční provoz, a to jak v denní, tak i noční době. Ve městě bude platit celá řada dopravních omezení a uzavírek, proto žádáme všechny řidiče, aby respektovali přechodná dopravní značení, dbali pokynů policistů při regulaci dopravy, parkovali na záchytných parkovištích, odkud je možno nechat se odvézt do centra zdarma kyvadlovou dopravou. Nesprávné zaparkování bude vždy pokutováno, auto může být odtaženo. Potrestáni budou i výtržníci a jedinci, kteří pod vlivem alkoholu naruší veřejný pořádek. Pro ty jsou zajištěna místa na protialkoholní záchytné stanici v Plzni.

Chodské slavnosti z důvodu velkého počtu návštěvníků lákají také zloděje a kapsáře. Proto upozorňujeme všechny návštěvníky, aby dbali zvýšené opatrnosti a své osobní věci měli stále pod kontrolou. V zaparkovaných vozidlech nedoporučujeme nechávat zakoupené zboží, osobní doklady a cenné věci.

Pokud by přes veškerá opatření došlo ke krádeži či ztrátě osobních dokladů nebo jiných věcí, je třeba se ihned obrátit na Policii České republiky, obvodní oddělení Domažlice v Hruškově ulici 152, či telefonicky na číslo 974 331 651, nebo na bezplatnou tísňovou linku 158.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka