Policisté pátrali u Korábu po seniorovi, našli ho na koupališti

Nalezli ho po necelých dvou hodinách. Byl v pořádku a bez zranění.

Cílená propagace v Plzni

V neděli v 18:40 hodin přijali policisté na tísňové lince 158 oznámení čtyřiašedesátileté ženy z Klatovska, že při cestě na rozhlednu Koráb se jí ztratil manžel, když si šel odskočit a sešel tak z turistické cesty. Sedmašedesátiletý muž má psychické problémy.

Na místo se ihned vydalo pět policejních hlídek domažlického územního odboru a také psovod se služebním psem. Všichni prováděli pátrání v lokalitě Kdyně, Koráb, Němčice, Branišov, Hluboká a Brnířov. Ve 20:14 hodin byl muž nalezen hlídkou kdyňských policistů u koupaliště v obci Hluboká zcela v pořádku a bez zranění. Vzhledem k jeho psychickému stavu nebylo možné zjistit, proč se ztratil a kudy a kam šel.

Oznamovatelce manžela předali. Ta byla policistům velmi vděčná. Uvedla jim, že poprvé v životě volala na tísňovou linku policie. Poté děkovala za rychlé, vstřícné a profesionální jednání příslušníků Policie České republiky, kteří jejího manžela hledali. Na otázku, jak se má odvděčit za nalezení manžela, jí policisté odpověděli: „To je přece naše povinnost a my jsme rádi, že vše dobře skončilo." Přejme si, aby všechna taková pátrání končila se stejně dobrým koncem.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 13.09.2018 06:34



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka