Policisté v Plzni pátrají po zloději kola. Nemůžete pomoci?

Policisté z Městského ředitelství policie Plzeň pátrají po neznámém pachateli, který dne 18. června 2017 v době od 15:09 do 16:00 hodin v Plzni v Račické ulici odcizil ze stojanu zabezpečené pánské jízdní kolo značky Rockmachine Thunder modročerné metalické barvy se stříbrným nápisem Rockmachine.

Cílená propagace v Plzni

Policisté se ihned po přijetí oznámení začali případem zabývat a v rámci jeho objasňování získali mimo jiné i fotografii z kamerového záznamu, na které je zachycen neznámý muž a žena, kteří by mohli pomoci s objasněním celého případu. Na druhé fotografii je obsaženo odcizené jízdní kolo.

Mělo by se jednat o muže ve věku mezi 20 - 30 let. Na sobě měl oblečenou černobílou bundu s kapucí a kostkované krátké kalhoty. Popis ženy – ve věku mezi 20 – 30let, krátké tmavé vlasy. Na sobě měla modré tričko s krátkým rukávem, černé kalhoty a přes ramena přehozenou mikinu černé barvy.

Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří jsou schopni identifikovat osoby a jízdní kolo zachycené na přiložených fotografiích, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší obvodní oddělení Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158.


Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 17.07.2017 06:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka