Pomozte svým pohybem handicapovaným. Birell jízda vrací do sedla a míří o víkendu do Plzně

V sobotu 25. července a v neděli 26. července v Plzni můžete pomoci svým pohybem šesti handicapovaným lidem vrátit se zpátky na kolo.

Jarní servisní akce AUTO CB

Stačí se vydat v sobotu k městskému stadionu na cyklostezku podél řeky Radbuzy a v neděli do Štruncových sadů, kde bude stát Birell brána vždy v době od 10 do 18 hodin. Za každý průjezd se přičte na displeji 5 Kč. Čím více lidí přispěje svým pohybem, tím vyšší částka půjde na nákup handbiků a speciálních kol. 

„Jsem rád, že se Birell rozhodl uspořádat tento projekt. Jeho krása je v tom, že vybízí lidi sednout na kolo a přitom pomáhá těm, kteří jízdu na kole milují, ale bohužel se jí kvůli zákeřné nemoci či těžkému úrazu nemohou nyní věnovat. Speciální kola a handbiky jsou nákladnou záležitostí. Každý stojí několik desítek tisíc korun, a ne všichni si ho proto mohou dovolit. Jsem přesvědčen, že tento projekt bude natolik úspěšný, abychom splnili sen několika lidem s těžkým životním osudem,“ říká legendární paralympionik Jiří Ježek, který je patronem projektu. Všechna místa, kde Birell branou můžete projet, najdete na webu www.birelljizda.cz.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka