Poštu v Nezvěsticích přepadl lupič s pistolí

Neznámý pachatel se zbraní v ruce požadoval od zaměstnankyně finanční hotovost. Událost se obešla bez zranění.

Cílená propagace v Plzni

Policisté Policie České republiky pátrají po neznámém pachateli, který se dopustil loupeže na pobočce České pošty v obci Nezvěstice. V pátek pár minut po druhé hodině odpoledne vstoupil neznámý pachatel do pobočky České pošty v obci Nezvěstice a u přepážky od zaměstnankyně pod pohrůžkou zbraně požadoval vydání finanční hotovosti. Žena z obavy o své zdraví a život pachateli vyhověla a vydala mu hotovost. Neznámý pachatel z místa činu utekl neznámo kam.

Popis pachatele: muž, věk 30 - 35 let, vysoký zhruba 180 cm, štíhlé postavy, bílé pleti, hovořil plynně česky bez jakékoliv vady. Oblečen byl do černé mikiny s kapucí, kterou měl na hlavě a kalhot tmavé barvy.

"Policisté žádají o spolupráci všechny občany, kteří se v předmětné době pohybovali v blízkosti pobočky České pošty v obci Nezvěstice a všimli si podezřelého chování jakékoli osoby, aby neprodleně podali zprávu na nejbližší služebnu Policie České republiky nebo na tísňovou linku 158," říká policejní mluvčí Hana Kroftová.

"Také touto cestou žádáme řidiče, kteří v rozmezí mezi 13.00 – 15.00 hodinou projížděli po hlavní komunikaci či v okolí místa pobočky České pošty v Nezvěsticích a ve vozidle mají vozidlovou kameru, zda by mohli poskytnout záznamy policistům a přispět tak k objasnění případu," dodává mluvčí.

 Případem se nadále zabývají plzeňští kriminalisté. Za trestný čin loupeže hrozí pachateli trest odnětí svobody od 2 do 10 let.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 22.12.2018 06:53



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka