Práce na Slovanské uzavřou křižovatku Slovanská – Částkova – Motýlí

Od 7. října 2019 do 21. října 2019 bude k současné úplné uzavírce Slovanské třídy v úseku Částkova – náměstí Milady Horákové uzavřena i křižovatka Slovanská – Částkova – Motýlí.

Cílená propagace v Plzni

V době uzavírky bude odkopána komunikace v rozsahu křižovatky ve směru z centra na úroveň minus 1,05 metru od stávajícího povrchu, provedena sanace podloží, uložena drenáž a budou provedeny kompletní konstrukční vrstvy vozovky ve směru z centra. Dále budou odstraněny koleje tramvajové trative směru do centra a zaasfaltovány startovací a cílové jámy v ulicích Motýlí a Částkova, které jsou v současné době provizorně zasypány.

 Během uzavírky bude objízdná trasa obousměrně vedena ulicemi Koterovská a Jasmínová. Současně budou probíhat práce na tramvajové trati v úseku Částkova – Sladkovského ve směru do centra. Od 22. října 2019 bude provoz v křižovatce Slovanská – Částkova – Motýlí obnoven.

Tramvajový provoz linky číslo 1 bude i nadále pokračovat po pravé koleji ve směru z centra po trase Slovanská třída, náměstí Milady Horákové, Slovanská alej, Koterovská, Sladkovského a dále do centra.

Práce na opravě tramvajové trati Slovanské ulice budou kompletně dokončeny nejdéle v sobotu 30. listopadu. O dva týdny dříve, 16. listopadu, se zcela otevře Slovanská ulice v úseku Částkova – Malostranská ve směru z centra. Do 30. listopadu budou probíhat dokončovací práce na tramvajovétrati v částečné uzavírce v úseku Sladkovská – Malostranská. Rekonstrukce krytu vozovky v úseku Sladkovského – Malostranská ve směru do centra města pak proběhne na jaře 2020 a vyžádá si částečnou uzavírku.

 


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 06.10.2019 10:34



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka