Prezident Miloš Zeman za 14 dní navštíví Plzeňský kraj

Miloš Zeman navštíví ve dnech 24. až 26. ledna 2017 Plzeňský kraj. Návštěvu zahájí jako obvykle setkáním s hejtmanem na Krajském úřadě Plzeňského kraje.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na programu bude první den návštěva společnosti Škoda JS, a.s. a setkání se zaměstnanci, odpoledne pak zavítá prezident do Třemošné, kde se setká s představiteli města a občany.

Druhý den návštěvy je plánováno setkání s dětmi v Dětském domově Planá a řediteli dětských domovů. Poté se prezident setká s představiteli města a také s místními občany. Odpoledne je v plánu návštěva Konstantinových Lázní, které byly vyhlášeny Vesnicí roku Plzeňského kraje v roce 2016. I zde se prezident setká s představiteli obce a obyvateli.

Poslední den návštěvy prezidenta v kraji začne na Středním odborném učilišti v Domažlicích, kde bude připraveno setkání s řediteli střeních škol v kraji a poté s žáky tří domažlických středních škol. Pak se prezidentská kolona přemístí do Kdyně, kde se opět prezident potká s vedením města a bude besedovat s občany. Na závěr je připravena tisková konference.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka