Prožijte muzikál Mamma Mia v Plzni na vlastní kůži

Jedinečný zážitek chystá na 24. června Lochotínský amfiteátr v Plzni. Takzvané Enigmatic Cinema, neboli zážitkové kino, zde uvede filmový muzikál Mamma Mia! rozšířený o další zážitky a vjemy do podoby strhující audiovizuální show.

Cílená propagace v Plzni

 „Enigmatic Cinema je akcí takřka kabaretního stylu, která vznikla z iniciativy amatérských i profesionálních plzeňských umělců, kteří patří ve svých oborech ke špičkám,“ říká Radek Uhlíř z pořadatelské společnosti Filmák. 

Enigmatic Cinema kombinuje techniku, jako je mapping, water show, laser show, projekce či pohyblivé kulisy, s reálným prostředím. Samotná projekce propojí například stínové divadlo s tanečníky a parkourovou akrobacií nebo UV efekty. Filmu budou přecházet různé exhibice, show a soutěže a po něm přijde na řadu letní disco párty. Speciální vystoupení pro tuto příležitost připravila úspěšná plzeňská taneční skupina Spider pod vedením choreografky Ivany Pokorové. Promítat se bude na plátno široké 24 metrů, a to 5.1. Hi-Fi stereo systémem v původním znění s českými titulky.

„Působivost filmového příběhu umocňovala a na fenomenálním úspěchu muzikálu  nesla nemalý podíl také hudba skupiny ABBA. Teď poprvé si všichni příznivci filmu Mamma mia!  mohou užít tu nejlepší obrazovou i zvukovou kvalitu a za doprovodu živých tanečníků,“ dodává Radek Uhlíř. 

 Představení Mamma Mia! Live začíná v Lochotínském amfiteátru 24. června ve 21:30 hodin. Předprodej vstupenek startuje v síti TICKETPRO 1. května.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka