První plzeňská letošní vražda. Cizinec ubodal krajana na ubytovně

V pondělí 3. března přijal operační důstojník Krajského ředitelství policie Plzeňského kraje po desáté hodině večer oznámení o nalezeném mužském těle bez známek života na ubytovně v Plzni na Slovanech.

Jarní servisní akce AUTO CB

Na místo okamžitě vyslal hlídky a kriminalisté zjistili, že se jednalo o 39letého cizince. Dle prvotních zpráv koronera muž zemřel na následky bodných poranění. Byla nařízena soudní pitva.

Policisté okamžitě zahájili intenzivní pátrání po možných podezřelých a zároveň provedli prvotní úkony na místě činu, ohledání, zajistili stopy a vyslýchali svědky. O necelé dvě hodiny později se podařilo zadržet 18letého cizince. Na základě poznatků plzeňských policistů jej zadrželi kolegové z MOP (místní oddělení policie) Karlín v Praze, kteří jej vyhledali mezi čekajícími cestujícími na Ústřední autobusové nádraží Florenc. Policisté při zadržení použili hrozby namířenou střelnou zbraní a eskortovali muže na oddělení, kde si jej po provedení úkonů převzali naši kriminalisté. Zadržený chtěl zřejmě opustit Českou republiku. 

V současné době (4.4.2017) je cizinec v policejní cele, budou probíhat výslechy a další úkony, které jsou nutné pro řádné objasnění případu. Cizinec je podezřelý ze spáchání zvlášť závažného zločinu vraždy, za který hrozí v případě odsouzení trest odnětí svobody až na 18 let.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 04.04.2017 11:35



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka