Psi v Plzni utíkali před petardami, chytali je strážníci

Plné ruce práce již měli také od pátku strážníci, kteří převáží toulavá a zatoulaná zvířata. Odchytávali šest psů a jedno kotě.

Cílená propagace v Plzni

Asi tříletému bílomourovatému kocourkovi se zalíbilo v hotelu v ulici U Borského parku, kam se neustále vracel na recepci. Službu konající recepční pak zavolala na městkou policii a na místo vyrazili strážníci ze skupiny pro odchyt zvířat. Zvíře si od ní převzali, a protože nebylo možné zjistit majitele, převezli ho do útulku.

Psy nejrůznějších ras odchytávali strážníci například v ulicích Za Rybárnou, Klatovská, Zábělská, Na Vrcholu nebo Na Rychtě. Dvouletého křížence, který se potuloval v Černické ulici, přivedl na služebnu Městské policie Plzeň - Bory pracovník HZS. Toto zvíře v útulku neskončilo. O fenku se přihlásila její majitelka, utekla jí při venčení, když se vyděsila při odpalování petard.  Svému majiteli také doputoval cca osmi letý labrador. Jeho nález na městskou policii nahlásila jednačtyřicetiletá žena z Plzně, poté, co jí vběhl na její zahradu v ulici Za Rybárnou. Čtecím zařízením se u něj podařilo zjistit identifikační čip a následně v evidencích i jeho majitele a kontaktovat ho. 

Do péče pracovníků útulku předali strážníci ridgebacka, asi dvou letého chodského psa, dvou letou fenku křížence a fenku německého ovčáka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka