Rallye Šumava startuje, policie upozorňuje na uzavírky i zloděje

Ve dnech 26. a 27. dubna 2019 se koná 54. ročník Rallye Šumava Klatovy, 28. ročník Historic Vltava Rallye a 5. Rallye Šumava Legend 2018.

Cílená propagace v Plzni

Na některých komunikacích bude vyloučen nebo částečně omezen provoz, před i v průběhu rychlostních zkoušek. "Jestliže budete v pátek nebo sobotu projíždět místy, kde probíhají rychlostní zkoušky, zjistěte si přesnou dobu uzavření a naplánujte si objízdnou trasu," říká policejní mluvčí Dana Ladmanová.

Při automobilových soutěžích a zejména při rychlostních zkouškách - dodržujte pokyny pořadatelů, respektujte dopravní značení.

Rychlostní úseky jsou zřetelně vyznačené a při sledování závodů nevstupujte na nebezpečná místa ani do zakázaných prostor.

V průběhu rychlostních zkoušek se nepohybujte po trati a nepřebíhejte vozovky! 


ŘIDIČŮM POLICIE DOPORUČUJE:

V průběhu soutěží budou policisté ve zvýšené míře dohlížet na dodržování pravidel silničního provozu i veřejný pořádek. Upozorňujeme návštěvníky rallye, že policisté budou na různých místech měřit rychlost jízdy vozidel.

Někteří řidiči napodobují účastníky soutěží a porušují dopravní předpisy, kdy například nedbají  dodržování stanovené rychlosti, předjíždějí na nepřehledných místech a v mnoha případech přeceňují své možnosti a schopnosti.  Řidiči, kteří takto riskují, porušují zákon o provozu na pozemních komunikacích a především ohrožují ostatní účastníky provozu.    

Předcházení krádežím:

Zaparkujte svá motorová vozidla na vyhrazených místech. Před opuštěním vozidla zkontrolujte uzamčení a uvnitřř nezanechávejte na viditelných místech cenné věci.

Buďte obezřetní i před pachateli kapesních krádeží. Pokud nechcete být okradeni, tak tašku nebo kabelku držte u těla. Peníze a platební karty ukládejte uvnitř obleku.

Věnujte pozornost bezprostřednímu okolí a mějte své věci stále pod kontrolou.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
26.04.2019 06:16



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka