Real v Plzni. Policisté jsou připraveni dohlížet na bezpečnost fanoušků

Ve středu 7. listopadu 2018 se v Doosan Aréně v Plzni odehraje očekávané fotbalové utkání Ligy mistrů UEFA, ve kterém proti sobě nastoupí hráči FC Viktoria Plzeň a Real Madrid.

Jarní servisní akce AUTO CB

Krajské ředitelství policie Plzeňského kraje v této souvislosti přijalo bezpečnostní opatření, při kterém se policisté budou zaměřovat na zajištění klidu a veřejného pořádku a budou dohlížet na bezpečnost a plynulost silničního provozu, a to nejenom v okolí samotného fotbalového stadionu, ale i na celém území plzeňské metropole.

"Do opatření jsou zapojeni kolegové z pořádkové jednotky, obvodních oddělení, ze služby dopravní policie, policisté z oddělení služební kynologie, cizinecké policie a v terénu budou i kolegové z antikonfliktního týmu a ze služby kriminální policie a vyšetřování.  Pohyb fanoušků obou klubů budou policisté monitorovat již od odpoledních hodin. Pozornost bude z naší strany věnována i příjezdovým trasám do Plzně a autobusovému a vlakovému nádraží.  Na realizaci opatření budeme spolupracovat i s kolegy z pořádkových jednotek Karlovarského a Jihočeského kraje a samozřejmě s pořadatelskou agenturou.  Před utkáním, v jeho průběhu i po jeho skončení budou policisté monitorovat situaci za využití mobilního monitorovacího centra. K dispozici máme policejní vrtulník, tzv. Schengenbus a kolegy z oddělení služební hipologie Krajského ředitelství hlavního města Prahy. Podle předběžných informací by mělo dorazit přibližně kolem 500 fanoušků Realu Madrid," říká policejní mluvčí Martina Korandová.

Jelikož se jedná o jeden z výjimečných fotbalových zápasů, předpokládáme se, že Plzeň navštíví větší množství fanoušků a mohou tak vzniknout problémy s parkováním. "Doporučujeme tedy zaparkovat vozidla na okrajových částech Plzně a do centra se dopravit městskou hromadnou dopravou. Parkovací dům Na Rychtářce bude zřejmě brzy zaplněn, proto si raději zajistěte parkování na jiném místě. Parkování také nebude možné na Denisovo nábřeží v Plzni a v ulici Dřevěná," dodává mluvčí.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 07.11.2018 06:09



0 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka