RegioJet nabízí nižší ceny na šesti autobusových trasách včetně Praha – Plzeň

Ceny jízdenek se nově odvíjejí od obsazenosti konkrétního spoje a při platbách Kreditovou jízdenkou začínají na nejvýhodnější úrovn.

Cílená propagace v Plzni

Praha – Brno       od 149 Kč (snížení ze stávajících 165 Kč)
Praha – České Budějovice     od 119 Kč (snížení ze stávajících 139 Kč)
Praha – Český Krumlov     od 149 Kč (snížení ze stávajících 185 Kč)
Praha – Karlovy Vary      od 129 Kč (snížení ze stávajících 145 Kč)
Praha – Liberec      od 69 Kč (snížení ze stávajících 85 Kč)
Praha - Plzeň        od 69 Kč (snížení ze stávajících 80 Kč)

Kromě výrazně nižších cen u plateb Kreditovou jízdenkou nabídne RegioJet nižší cenové úrovně také u klasických jízdenek koupených přes internet bez jakékoli registrace.

Autobusový dopravce RegioJet, který poskytuje největší rozsah služeb a spojení na dálkových linkách v České republice, přišel od čtvrtka s novým systémem nižších nejvýhodnějších cen na šesti autobusových trasách v České republice.

„Reagujeme na vývoj na trhu a uděláme vše pro to, abychom i nadále byli pro zákazníky jedničkou s největším rozsahem služeb a spojení za nejvýhodnější ceny. Český zákazník je náročný a RegioJet si vybírá právě díky největšímu rozsahu služeb za nejlepší cenu. Díky tomu není cesta s námi nuda a je pro zákazníka nejvýhodnější“ říká Marcela Hamříková, obchodní ředitelka autobusové dopravy RegioJet.
Ceny se nově budou dynamicky odvíjet od obsazenosti jednotlivých autobusových spojů. Při platbách Kreditovou jízdenkou zaplatí nově cestující ceny začínající například pro trasu Praha – Brno od 149 Kč, Praha – Karlovy Vary od 129 Kč nebo Praha – České Budějovice od 119 Kč. Podobně výhodné ceny se týkají tras z Prahy do Českého Krumlova (149 Kč), Liberce (69 Kč) nebo Plzně (69 Kč).

Kreditová jízdenka je jednoduchá rychlá registrace na internetu, která je pro cestujícího doživotně zdarma a umožňuje cestovat vlaky a autobusy RegioJet za nejvýhodnější ceny. Platby Kreditovou jízdenkou využívá většina pravidelných cestujících. Výhodnější ceny budou běžně dostupné – nejedná se jen o pár symbolických míst.

Podobně nižší cenové úrovně nabízí RegioJet také u běžných jízdenek zakoupených přes internet bez jakékoli registrace. Absolutní většina cestujících nově zaplatí méně.

Za nové ceny přitom cestující má nárok na všechny služby, které RegioJet na dané lince a daném spoji nabízí – včetně horkých nápojů zdarma, bezplatné rezervace konkrétního místa, denního tisku či internetu zdarma. Systém cen bude RegioJet s ohledem na vývoj na trhu a poptávku zákazníků dynamicky upravovat.

Radim Jančura, majitel společnosti RegioJet, k novým cenám poznamenává: „Na systém dynamických cen přecházíme, ačkoli nejsme jeho příznivcem - reagujeme citlivě na vývoj trhu. Myslíme si, že ve veřejné dopravě, kterou dojíždějí například studenti do škol, je pro zákazníka výhodnější, když ví, kolik stojí jízdenka na jeho spoj. Protože, jak je vidět u konkurence, když jedna jízdenka stojí málo, tak jiná jízdenka na stejné trase se cenově může vyšplhat až na stovky korun. Naším cílem naopak je, aby všichni cestující mohli jezdit se špičkovými službami za nejvýhodnější ceny a nebyli rozděleni na cenově šťastné a nešťastné.“

Nově bezplatné zrušení rezervace až do 15 minut před odjezdem
U on-line rezervací RegioJet nabízí cestujícím maximální flexibilitu, aniž by za to museli platit storno poplatky. Hranici, do kdy je možné bezplatně zrušit svou jízdenku, posouvá RegioJet až na 15 minut (z dosavadních 30 minut) před odjezdem – a to jednotně u autobusových i vlakových spojů. Pokud se cestující na vnitrostátní lince rozhodne svou on-line jízdenku v této době zrušit, nezaplatí ani korunu storno poplatku. 15 minut před odjezdem lze stornovat i jízdenku zakoupenou na prodejním místě.

Bezplatná přeprava dvou zavazadel v úložném prostoru
RegioJet umožňuje na vnitrostátních linkách přepravu až dvou větších zavazadel v úložném prostoru autobusu zdarma. Cestující za ně neplatí ani korunu – do kabiny autobusu si zároveň může vzít své příruční zavazadlo, za které rovněž nic neplatí.

Obsluha stevardkou a horké nápoje zdarma jako základ servisu RegioJet
Stevardky a stevardi zůstávají základem našich služeb na většině linek a tak tomu bude i do budoucna. RegioJet cestujícím nabízí během cesty řadu doplňkových služeb - včetně horkých nápojů a denního tisku zdarma a právě rolí palubního personálu je se o tento servis postarat. Právě naše služby a obsluhu stevardkami bereme jako velmi důležitou přidanou hodnotu.

Další výhody pro zákazníky od září
RegioJet je vždy na špici z hlediska novinek a služeb, které v dopravě poskytuje. Rozumíme našemu zákazníkovi a jako česká firma reagujeme flexibilně. Proto po zavedení výhodnějších cen chystáme již od začátku září v naší autobusové dopravě a ve službách další novinky, které ještě více zvýhodní cestování s námi a podpoří RegioJet ve snaze být neustále dopravcem první volby, který zákazníkům nabízí nejširší služby a spojení za nejlepší cenu.

Přehled nových cen na 6 vnitrostátních trasách v České republice

TRASA Kreditová jízdenka On-line jízdenka bez registrace Rozsah služeb
Praha - Brno od 149 Kč od 179 Kč Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další.
Praha - České Budějovice od 119 Kč od 139 Kč Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další.
Praha - Český Krumlov od 149 Kč od 179 Kč Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další.
Praha - Karlovy Vary od 129 Kč od 149 Kč Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další.
Praha - Plzeň od 69 Kč od 89 Kč Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další.
Praha - Liberec od 69 Kč od 89 Kč 
Stevardka, nápoje zdarma, denní tisk zdarma, wifi, obrazovky v sedačkách, rezervace na místo, 2 zavazadla zdarma, storno jízdenky do 15 minut zdarma a další. U tzv. vložených spojů bez stevardky v rozsahu low-cost


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 21.08.2017 10:19



3 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka