Rektor ZČU uvařil s plzeňským sládkem pivo pro studenty

Rektor Západočeské univerzity Miroslav Holeček dnes spolu se sládky Plzeňského Prazdroje uvařili výjimečnou várku piva Excelent.

Cílená propagace v Plzni

Světlý ležák bude nyní podle klasické receptury jeden měsíc zrát, aby byl připraven na akci Pivo s rektorem, kterou univerzita a pivovar chystají na 10. října.

Jedenáctistupňový ležák Excelent

Jedenáctistupňový ležák Excelent, při jehož vaření dnes asistovali rektor Miroslav Holeček a obchodní sládek značky Excelent Martin Hložek, okusí za měsíc studenti Západočeské univerzity v Plzni. 10. října na nádvoří plzeňského pivovaru si za doprovodu hudebních kapel a dalších zábavních aktivit můžou vychutnat „pivo s rektorem“.

Plzeňský Prazdroj dlouhodobě spolupracuje se Západočeskou univerzitou, jejím studentům nabízí odborné stáže a mnozí z nich se stávají ceněnými zaměstnanci pivovaru. Pivovar se řadí mezi českými studenty a absolventy k nejžádanějším zaměstnavatelům a na Plzeňsku je v žebříčcích jasnou jedničkou. „Této pozice si samozřejmě nesmírně vážíme. Zároveň víme, že mladí lidé mají nejen ambice přinášet svému zaměstnavateli nové ideje a v práci uspět, chtějí se ale také bavit a mít sladěný profesní život s volným časem. V Plzeňském Prazdroji se snažíme těmto požadavkům vycházet co nejvíce vstříc. I proto studenty zveme na pivo, na kus řeči i za zábavou. Chceme, aby se přesvědčili, jaká je u nás atmosféra, abychom je motivovali k tomu, že Plzeňský Prazdroj bude jejich první volba při hledání zaměstnání
a budování jejich kariérního rozvoje
,“ říká manažer plzeňského pivovaru Stanislav Hamara.  Na pivo Excelent nepadla volba náhodou. „Je to pivo pro mladou dospělou generaci a podporuje lidi, kteří se nebojí ukázat, co v nich je,“ popsal plzeňský sládek Martin Hložek, který na vaření piva dohlížel.

Akce Pivo s rektorem

Západočeská univerzita v Plzni zorganizovala akci s názvem Pivo s rektorem poprvé loni v rámci oslav 25. výročí svého založení. Akce se tehdy setkala s velkým úspěchem mezi studenty, a proto se ji univerzita ve spolupráci s pivovarem rozhodla po roce zopakovat.

„Pivo s rektorem bylo pro mě osobně jednou z nejpříjemnějších událostí loňského roku. Byla to skvělá příležitost poznat se s řadou studentů osobně v neformálním prostředí a sdílet jejich radosti, starosti, postřehy a nápady. Proto bych je i letos rád pozval do plzeňského pivovaru, který bude na základě našeho společného partnerství tuto akci opět hostit a zároveň našim studentům poskytuje řadu možností k současnému i budoucímu uplatnění, ať už v rámci stáží, brigád, vedení kvalifikačních prací či pozdějšího zaměstnání,“ řekl rektor Miroslav Holeček.

A kde si na výborném čepovaném Plzeňském Prazdroji pochutnat?

Zajímá vás, kde si můžete vychutnat lahodné plzeňské pivo a dobré jídlo? Navštivte Švejk restaurant U pětatřicátníků, který je součástí originální české koncepce Švejk restaurantů.
V každé restauraci ŠVEJK najdete originální dobové doplňky, které byly součástí prvorepublikových hostinců. Výčepní nosí „švejkovskou čepici", bílou košili, šedé kalhoty a kšandy. Servírky mají červenou sukni a bílou halenku.

ŠVEJK Restaurant zajišťuje rozvoz jídla i catering

Mezi další výhody ryze českého řetězce kvalitních restaurací ŠVEJK patří:

Kontakty:

Švejk restaurant Plzeň "U Pětatřicátníků"

Riegrova 12
30100, Plzeň

Mobil: +420 725 810 258
Telefon: +420 377 970 404
E-mail: plzen@svejk.cz
Web: http://www.svejkplzen.cz/

Otevírací doba

Po-Čt: 10:30 - 23:00
Pátek: 10:30 - 24:00
Sobota: 11:00 - 24:00
Neděle: 11:00 - 22:00

FACEBOOK: Švejk restaurant "U Pětatřicátníků"

Fotogalerie
Autor: REGIONPLZEN.CZ Článek může obsahovat komerční sdělení.

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka