Rezidence Mlýnská strouha: Pokračující výstavba stále láká nové zájemce o byty

Výstavba Rezidence Mlýnská strouha postupuje každým dnem dál a láká další zájemce o byty.

Cílená propagace v Plzni

Výstavba projektu Rezidence Mlýnská strouha zdárně probíhá dál. Zakládání je již hotovo, probíhá betonování a začalo již také provádění monolitických konstrukcí.

Pokračující progres v realizaci Rezidence Mlýnská strouha nadále přispívá ke zvýšenému zájmu o byty. Pohyb na staveništi a viditelná usilovná práce je tak nejlepší reklamou, která přitahuje další zájemce. Především byty s výhledem na samotnou Mlýnskou strouhu lákají a valná většina z nich našla své majitele .

Nicméně v jiných ohledech je nabídka bytů stale pestrá. Na výběr zůstávají všechny dispozice od 1+kk až po 4+kk. Mezi byty lze vybírat jednotky, které mají balkóny, či lodžie, nebo terasa, či předzahrady. K bytu si mohou zájemci přikoupit i parkovací místo, které v centru města má svůj význam.

Hokejový reprezentant Jan Kovář

Každopádně, pokud se o projekt zajímáte, určitě neváhejte. Nabídka není neomezená a tenčí se každým dnem. Rezidence Mlýnská strouha totiž láká i ty, kteří chtějí investovat. Jedním z takových je například i hokejový útočník a reprezentant Jan Kovář.

Více informací získáte na www.mlynskastrouha.cz.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka