Rezidence Mlýnská strouha: Zájem o byty předčil očekávání

Na začátku dubna byl spuštěn prodej bytových jednotek v Rezidenci Mlýnská strouha. Očekávání nejenže byla naplněna, ale dokonce značně překonána.

Cílená propagace v Plzni

Na začátku dubna byl spuštěn prodej bytových jednotek v Rezidenci Mlýnská strouha. Očekávání nejenže byla naplněna, ale dokonce značně překonána. „Dnes na některých bytech, které můžeme označit jako exkluzivní, máme i několik ústních rezervací, přičemž hned první klient nakonec svůj zájem ve většině případů potvrdí,“ říká makléřka Markéta Janečková.

Výjimkou není, že se najdou tací, kteří mají zájem o koupi několika bytů najednou. „Investiční potenciál projektu je velký, jak díky lokalitě, tak díky architektonickému řešení. Byty nakoupit ve větším množství a vrátit je na trh k pronájmu je tak logickým krokem pro spoustu lidí, kteří hledají způsob, jak rozumně uložit peníze,“ objasňuje Markéta Janečková.

Exkluzivita lokality kromě investorů láká samozřejmě i ty, kteří hledají příjemné místo pro bydlení. Nabídka dispozic od 1+kk až po 4+kk uspokojí jak poptávku rodin, tak singles. Všichni zajisté ocení dostupnost centra a veškerou občanskou vybavenost v bezprostředním okolí.

V nabídce dnes již tak zůstává méně než 120 bytů z celkových 206. Zájem je i o komerční jednotky. Ze tří dostupných již zbývají dvě, ale i ty mají své vážné zájemce.

Rezidence Mlýnská strouha vyroste v plzeňské parkové oblasti, na kterou budou mít někteří z rezidentů výhled. Ve vnitrobloku bude k dispozici také ozeleněná plocha. Komfort rezidentů zvýší 204 parkovacích míst, která jsou nyní při koupi bytové jednotky k mání za výhodnou cenu.

Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
05.05.2017 15:55



5 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka