Rezidenční projekt v Plzni nabízí i prádelnu

Rezidenční projekt Unicity Plzeň od developerské společnosti Daramis nabízí pro své obyvatele unikátní službu samoobslužných prádelen.

Cílená propagace v Plzni

V druhé fázi projektu jsou v dokončených domech D, C1 a C2 k dispozici prádelny s moderními a úspornými pračkami a sušičkami. Vyprání jedné dávky stojí 80 Kč, za stejnou cenu je i sušení. Jedná se o jednu z nadstandardních služeb, které tento rezidenční projekt nabízí.

„Naší filozofií je nejenom stavět nadstandardní domy, ale vytvářet kvalitní životní podmínky pro lidi, kteří v nich bydlí. K tomu neodmyslitelně patří služby, na které dosud obyvatelé v novostavbách nebyli zvyklí. Mezi naše unikum v Plzni patří prádelny vybavené kvalitními pračkami a sušičkami. Právě široký rozsah služeb, které projekt Unicity Plzeň nabízí, je jedním z důvodů, proč veřejnost zvolila Unicity nejlepším rezidenčním projektem Plzeňského kraje v letošním roce v soutěži Realitní projekt roku,“ uvedl Martin Vachek, výkonný ředitel společnosti Daramis.

Letos v červnu odstartovala výstavba třetí etapy projektu Unicity. Zájemci o nový byt v sousedství Západočeské univerzity v Plzni a průmyslové zóny Borská pole mohou vybírat z dispozičního řešení 1kk až 4kk.

Projekt Unicity Plzeň realizuje developerská společnost Daramis. V rámci tří etap postupně vzniká 542 jednotek, z toho více než 200 bytů je určeno k nájemnímu bydlení. Nájemní byty jsou plně vybavené určené k okamžitému nastěhování s nadstandardním rozsahem služeb. K dispozici jsou například wi-fi síť, prádelna, společenské místnosti a místnost pro jógu, security služby, úklid nebo odpočinková zóna v udržovaném vnitrobloku s grily a multifunkční hřiště. 

The Loop Jazz Club

Komentáře

  • Před 5 roky

    Výborný nápad, v roce 1985 jsem se nastěhovala do domu v Plzni na Petrohrad jedna z nejhorších čtvrtí v té době. V domě byla funkční prádelna i s mandlem pro obyvatele domu za cenu energie. (stačil jeden sešit se jménem a informaci a stavu el. hodin) Tak se vracíte do doby před několika lety. Ale dobrý.

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 26.12.2019 17:10



0 (1)
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka