Řídil bez papírů, s drogami a falešnou espézetkou

Policisté při kontrole ve Velkých Dvorcích zjistili, že má platný zákaz řízení, na vozidle má namontované registrační značky, které na něj nepatřily, a navíc řídil pod vlivem pervitinu.

Cílená propagace v Plzni

Borští policisté v úterý kolem 4:30 hod. v obci Velké Dvorce zastavili osobní vozidlo značky Škoda Felicia, které řídil 22letý muž. Policisté při provedené kontrole zjistili, že dotyčný má městským úřadem vyslovený zákaz činnosti spočívající v zákazu řízení všech motorových vozidel do konce února roku 2020. Kromě toho měl řidič pozitivní test na omamné a psychotropní látky, při kterém byl detekovaný amfetamin. Výčet porušení zákona ze strany tohoto muže však nekončil, na vozidle měl totiž registrační značky, které jsou vedené na jiné auto.

Borští policisté mu další jízdu zakázali, převzali si od řidiče registrační značky a následně jej převezli na lékařské vyšetření a odběr biologického materiálu. Ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání a přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Nyní čekají na výsledky lékařského vyšetření a rozboru odebraného biologického materiálu.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
02.08.2019 06:42



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka