Rokycanská sokolovna se zavírá

V důsledku havarijního stavu budovy sokolovny na adrese Jiráskova 208, Rokycany je s účinností od 21. 10. 2016 zcela uzavřen hlavní sál a přilehlé salónky. (Zdroj a foto: www.sokolrokycany.cz)

Cílená propagace v Plzni

V pátek 21. října 2016 vydal výbor TJ Rokycany následující prohlášení:

"Výbor TJ Sokol Rokycany oznamuje, že v důsledku havarijního stavu budovy sokolovny na adrese Jiráskova 208, Rokycany je s účinností od 21. 10. 2016 zcela uzavřen hlavní sál a přilehlé salónky.

Výbor TJ Sokol Rokycany působící od jara letošního roku v rámci přebírání svěřeného majetku provedl technické posouzení stavu sokolovny, na základě stavebních prohlídek bylo zjištěno narušení statiky z důvodu napadení stropu dřevokaznou houbou v místě hlavního sálu v tak velkém rozsahu, že bylo s okamžitou platností rozhodnuto o jeho úplném uzavření.

Na současném stavu budovy sokolovny se podepsala zřejmě mnohaletá laxnost minulého vedení, které se o budovu sokolovny nestaralo řádný způsobem. Dlouhodobým přehlížením havarijního stavu, zejména střechy, došlo k zatékání do konstrukce stropů a nosných prvků budovy, čímž došlo k napadení nosných prvků dřevokaznou houbou a hnilobou.

Z důvodu uzavření sálu sokolovny byla zrušena veškerá kulturní představení, vstupenky je možno vrátit v Informačním centru Rokycany, Masarykovo náměstí 1, Rokycany.

Za vzniklé komplikace se omlouváme, Výbor TJ Sokol Rokycany"

Zdroj a foto: www.sokolrokycany.cz


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
21.10.2016 18:30



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka