Rokycanští chystají mysliveckou burzu a ochranářskou zábavu

Rokycanští ochránci přírody chystají na sobotu 6. dubna v sále Restaurace Na Střelnici v Rokycanech dopolední mysliveckou burzu a následně večerní ochranářská zábava.

Jarní servisní akce AUTO CB

Opět se tak propojí aktivity myslivců a ochránců přírody, což je doménou rokycanské pobočky Českého svazu ochránců přírody.

Začátek burzy je stanoven na 9.00 hodin, přičemž prodejci mají vstup již od 8.00 hodin. Akce potrvá do oběda. Jedná se nejen o nákup nejrůznějších pomůcek či potřeb pro myslivost, ale i výměnu zkušeností. Zároveň zde budou prezentovány i nejrůznější materiály propagující ochranu přírody. Máte-li i Vy co nabídnout, tak určitě neváhejte a přijďte. I když se zdánlivě jedná o specificky laděné téma, na své si jistě přijdou nejen zkušení myslivci, ochránci přírody ale i všichni obdivovatelé přírody. Svojí účastí se tak máte možnost nejen něco dozvědět, koupit či vyměnit zajímavou věc nebo jen tak příjemně posedět s lidmi stejného zájmu v útulném prostředí restaurace.

"Na večer, konkrétně od 20.00 hodin je pak na stejném místě připravena pro tance chtivou veřejnost tradiční ochranářská zábava. K tanci i poslechu bude hrát známá a oblíbená hudební skupina STARLINGS z Tmaně. Přijďte se tedy příjemně pobavit se svými přáteli. Vstupenky za 100,- Kč se prodávají od 1. března a tak neváhejte a přijďte si je zakoupit pouze na adresu: ZO ČSOP Rokycany, Švermova 748/II, 337 01 Rokycany. Případné další informace rádi sdělíme na tel. 603 239 922," zve za organizátory Pavel Moulis.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka