Rozhodně ještě nic nevzdáváme, odmítá poraženeckou náladu Tomáš Hájek

Viktoria zakončí sezonu domácím utkáním s Vysočinou Jihlava. K zisku titulu potřebuje svého soupeře porazit a zároveň doufat v zaváhání Slavie proti Brnu.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jakkoliv je tahle situace nepříjemná, viktoráni zbraně neskládají.

„Minulé dva roky jsme to měli ve svých rukách, letos to nemáme, ale i tak chceme poslední zápas vyhrát,“ předesílá jasně Patrik Hrošovský. „Slavia nehraje na vlastním stadionu, to by pro ni mohla být nevýhoda. Věřím, že Brno tam něco uhraje,“ dodává.

„Pořád je to otevřené,“ zachovává optimismus Tomáš Hájek. „Slavia se sice veze na vlně euforie, ale já věřím, že jí Brno dokáže zavařit. Uvidíme v sobotu po zápase,“ říká stoper Viktorie.

Plzeň v posledním domácím utkání předvedla heroický výkon, když z 0:3 srovnala na 3:3. Poté v Brně dokázala vyhrát 1:0, když vítěznou branku vstřelila v samotném závěru. „Ukázalo se, že mužstvo má kvalitu. Je dobře, že jsme tehdy s Boleslaví vyrovnali. V tom zápase jsme byli lepší, ale soupeř nám z každé šance dal gól,“ vzpomíná Patrik Hrošovský.

A pokud by se sen Plzně o titulu rozplynul a Viktoria skončila druhá? „Co jsem se za ten půlrok tady v Plzni naučil, v životě jsou důležitější věci. Zkusili bychom to když tak příští rok. Ale znovu se budu opakovat – letos se ještě nevzdáváme!“ uzavírá Tomáš Hájek.

Nehledě na výsledky sobotních zápasů chystá Viktoria rozlučku s fanoušky na nádvoří Plzeňského pivovaru.

foto: fcv

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka