Rozhovory s finalistkami soutěže krásy Miss Face

Přečtěte si rozhovory s finalistkami soutěže krásy Miss Face Czech Republic a prohlédněte si fotogalerii finalistek v plavkách!

Cílená propagace v Plzni

Nikola Krmelová, finalistka č. 1

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?


Přihlásila jsem se na popud kamaráda. Jsem za to vděčná, protože postup do finále mi zvedl zdravé sebevědomí.


2.Co by pro Vás znamenalo vítězství?


Otevření dveří do světa modelingu, další výzvy a s tím spojené zkušenosti.


3.Jaký muž je podle Vás krásný a přitažlivý?


Každopádně musí být inteligentní, ambiciozní, veselý, zábavný, přátelský, spontánní, věrný a rodinný typ, aktivní lenoch, jako já :D

Co se vzhledu týče, tak nemám žádný ideál. Nejdůležitější je, aby měl krásné pronikavé oči a sladký úsměv.


4.Na co se necháte sbalit?


Ráda se nechávám překvapit. Nemám nic speciálního, na co bych se nechala sbalit. 


5.Co je Vaší největší vášní?


Mojí největší vášní je trávení volného času s přáteli a jakýkoli druh sportování. 


6.Jaké je Vaše vysněné povolání?


Vždy jsem chtěla zachraňovat přírodu a živočichy. Tudíž je mé vysněné povolání stát se velice slavnou ekoložkou.


7.Co bych vzkázala světu?


Zpomalte, radujte se z maličkostí a myslete na naši planetu.


Alice Činčurová, finalistka č. 2

1. Proč jste se do soutěže přihlásila?


Vyhrát jakoukoliv soutěž krásy je snem asi každé dívky. ProstřednictvímMiss Face bych si ráda svůj sen splnila. Líbí se mi koncept této soutěže, který spojuje krásu a pomoc předčasně narozeným dětem. Dále bych se chtěla v soutěži zviditelnit a inspirovat ostatní.


2. Co by pro vás znamenalo vítězství?


Výhra by mi otevřela cestu k novým možnostem, také by bylo jednodušší prorazit ve světě.


3. Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?


Přitažlivý muž by se měl umět chovat ve společnosti, mít charakter a reprezentativní vzhled. Nemusí být typicky hezký, ale měl by mne nějakým způsobem okouzlit.


4. Naco se necháte sbalit?


Sbalit se nenechávám! Když se mi někdo líbí, udělám první krok klidně já.


5. Co je vaší největší vášní?


Jednoznačně cestování.


6. Jaké je vaše vysněné povolání?

 

Ideálníby bylo, kdyby má práce byla i mým koníčkem. Spojit cestování s pomocí lidem v rozvojových zemích.


7. Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1minutu by vás poslouchali?


Ahoj, jsem Alice Činčurová a v souteži Miss Face soutěžím s číslem2. (smích)


Nikola Uhlířová, finalistka č. 3

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?


Protože je to skvělá zkušenost a přinese mi to mnoho zážitků, zkušeností a už teď jsem poznala mnoho nových přátel. Je to něco, co mě naplňuje a moc baví. Miss Face mě motivuje být lepší a zapracovat na sobě a věřím, že mě tato soutěž někam posune.


2.Co by pro vás znamenalo vítězství?

 

Už jen to, že jsem v samotném finále je skvělá zkušenost a výhra! Posunulo by mě to v životě dál a hlavně bych si splnila jeden zmých velkých snů. 


3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?


Základem je hezký úsměv, ale každému muži by neměl chybět smysl pro humor a ocelové svaly!


4.Na co se necháte sbalit?


Nebudu to mým nápadníkům takto zjednodušovat. Na to, jak mě sbalit, si musí přijít sami, ale určitě to nebudou mít lehké!


5.Co je vaší největší vášní?


Nedám dopustit na sport a chutné jídlo!


6.Jaké je vaše vysněné povolání?


Chtěla bych se v životě stále posouvat dál a dál. Mé vysněné povolání směřuje k modelingu a herectví. 


7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavilia 1 minutu by vás poslouchali?


Vzkázala bych, že život máme všichni jen jeden a já ho chci prožít s otevřenýma očima a ušima. Každou chvíli, která kolem mě prolétne, doopravdy vnímat a být v ní naplno. Nechci, aby kolem mě život prosvištěl, zatímco budu něco vyťukávat do mobilu a v duchu myslet na to, co budu dělat zítra nebo co se mi včera nepovedlo. Krátce řečeno, žijte teď a tady, dělejte, co vás jen napadne, plňte si své sny. Nečekejte na zítřky, ZAČNĚTE HNED!


Martina Bérešová, finalistka č. 4

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?

Řeklajsem si, že tímto nemohu nic ztratit, ale naopak získat. Tatosoutěž mi přišla jako skvělá příležitost které jsem sechopila a musím říct, že se to vyplatilo. Tento svět mě vždyckylákal a Miss Face mi dala tu možnost a já se budu snažit z nívytěžit co nejvíce.

2.Co by pro vás znamenalo vítězství?


Vítězstvív Miss Face by pro mě znamenalo opravdu mnoho. Hlavně spoustanových příležitostí a otevření brány do světa. Ale také byse mi tímto splnil můj dětský sen, přece jen každá holčičkachtěla být alespoň na okamžik princeznou.



3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?


Podle mě je přece jen každý muž něčím krásný a výjimečný. Ale mně osobně se líbí cílevědomí muži, kteří vědí co od života chtějí a čeho chtějí dosáhnout, což mi přijde také přitažlivé. Líbí se mi muži inteligentní a hlavně zábavní, co mě umí za každé situace rozesmát. A co se vzhledu týče? Vysportovaná postava by určitě na škodu nebyla.



4.Na co se necháte sbalit?


Odpovědí na tuto otázku bych to ovšem mnoha budoucím nápadníkům ulehčila. Ale zastávám se toho, že láska prochází žaludkem. Romantická večeře s šarmantním a vtipným mužem by tedy nebyla na škodu.



5.Co je vaší největší vášní?


Mou největší vášní je má chuť do života. Žít své sny a inspirovat jimi druhé. 

 

6.Jaké je vaše vysněné povolání?


Mé vysněné povolání se v době mého rozvoje mnohokrát měnilo. Od doby, kdy jsem chtěla být jako malá princeznou, až do minulého roku, kdy mě velmi lákalo pracovat u armády. Teď už jsem ovšem nohami na zemi a vím, že princezna ani voják ze mě nebude. Ale velmi mě láká cestování, tudíž se chci věnovat jazykům a do budoucna se tím třeba i živit. Také mě láká svět modelingu, ale nevím, jakým směrem můj život bude směřovat.



7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1 minutu by vás poslouchali?


Vzkázala bych, že nic není nemožné. Ať si jde každý za tím, co chce a nenechá si život protéct mezi prsty. Ať se neřídí tím, co se od nich očekává, ale dělají to, co je naplňuje a dělá šťastné. Ať rozdávají lásku a úsměv všude kolem sebe, jednou se jim to vše vrátí.


Barbora Hačecká, finalistka č. 5

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?

Soutěž Miss Face se mi vždycky líbila. Zároveň mě oslovilo to, že se agentura snaží podporovat činnost České neonatologické společnosti, tzn. pomáhá oddělení pečující o předčasně narozené novorozence. To je velice prospěšná činnost.

2.Co by pro vás znamenalo vítězství?

Vždy, když slyším otázku na toto téma, vzpomenu si na film Slečna Drsňák, takže? Světový mír?

No, samozřejmě bych chtěla reprezenovat Miss Face na největších světových soutěžích. A současně bych se ráda zapojila do charitativních akcí a pomáhala potřebným.

3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?

Muž by se měl chovat k ženě jako k dámě, neměl by se bát vzít věci do vlastních rukou. Měl by ukázat i svou dominantní, ale  i citlivou stránku. Samozřejmě by měl mít i něco do sebe ,například charisma a v neposlední řadě smysl pro humor.

4.Na co se necháte sbalit?

To záleží na konkrétní situaci. Od mužů se žádá, aby byli lovci, aby to byli oni, kdo v navazování kontaktu převezmou iniciativu. Já mám ráda originální muže, kteří nevezmou dívku na každou schůzku do restaurace, ale snaží se občas vymyslet i jiný program, např. vyjížďka na kolech, in– line brusle, návštěvy hradů, samozřejmě i návštěva restaurace, kina a tak…..

5.Co je vaší největší vášní?

Mou největší momenální vášní je modelling. Ráda se zúčastňuji módních přehlídek a zbožňuji focení.

6.Jaké je vaše vysněné povolání?

Když jsem byla malá, chtěla jsem být asi jako skoro každá malá slečna princeznou. V průběhu života se mé cíle samozřejmě změnily. Mám ráda matematiku a proto jsem se přihlásila na ČVUT obor stavební inženýrství, no prostě statička. Dále bych chtěla proniknout hlouběji do světa modelingu a doufám, že se mi podaří obě věci skloubit dohromady. Život je obrovská výzva a já se snažím dělat vždy vše na 101 %.

7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1 minutu by vás poslouchali?

Co vzkázat lidem?

Nebuďte takoví, jací vás chtějí mít ostatní. Řiďte se svými instinkty. Zůstaňte sami sebou, i kdyby s vámi nesouhlasil celý svět. Pochopila jsem, že život je jeden velký boj a vyhrává ten, kdo ho dokáže s úsměvem efektivně vyřešit a uchopit.

Veronika Vorlíčková, finalistka č. 6

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?


Původně jsem se chtěla zúčastnit chomutovského castingu jako porotkyně "z lidu", ale když mi produkce odepsala, ať se spíše než jako porotce zúčastním jako soutěžící, zapřemýšlela jsem a řekla si, proč to vlastně nezkusit sama. :)


2.Co by pro vás znamenalo vítězství?


Určitě by se mi splnil jeden z mých snů, stát uprostřed s korunkou, ale hlavně by se mi otevřelo mnoho možností, ke kterým bych se jen tak snadno nedostala - spadá do nich samozřejmě i účast na světové soutěži, kam vítězka vyjede reprezentovat Českou republiku.


3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?


Je to takový muž, který ví co chce, umí se k ženě chovat galantně, má milý úsměv a hlavně musí mít takovoutu charismatickou jiskru, která se takto slovy těžko definuje :)


4.Na co se necháte sbalit?


Na nic, nejsem osoba, která si jen tak snadno nechá něco "nakukat", ale hlavně proto, že jsem šťastně zadaná a doufám, že už i navždy.


5.Co je vaší největší vášní?


Jsem nerozhodný blíženec, takže každou chvíli něco jiného. Dokáži se velice rychle a silně pro věc nadchnout.


6.Jaké je vaše vysněné povolání?


Nemám vyloženě to jediné vysněné, ale spíše bych ráda směřovala do mediální sféry (tisková mluvčí, PR management...). Věřím, že mým vysněným povoláním jednou bude to, ve kterém budu šťastná a těšit se do něj - jelikož se říká, že pokud najdete zaměstnání, ve kterém budeme právě šťastní, těšit se do něj a vykonávat ho s láskou, tak po celý život nebudeme muset "chodit do práce".


7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1 minutu by vás poslouchali?


Aby se lidé podívali kolem sebe, usmáli se na sebe, byli k sobě ohleduplnější a respektovali se, aby se chovali lépe k přírodě, která je naprosto úžasná a dává nám život a abychom si byli všichni nápomocni.  Vím, že to může znít jako typické missí klišé = chtít světový mír, já ale sama dobře vím, že to jedna jediná osoba nedokáže, kdyby ale každý z nás na planetě každý den udělal nějakou maličkost pro druhého, nebylo by hned na světe lépe? 


Michaela Kadlecová, finalistka č. 7

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?

Už od malička se mi soutěže krásy líbily, v roce 2006 jsem se zúčastnila Miss My Scene a získala jsem 1. místo. Byl to pro mě neuvěřitelný a nádherný zážitek a řekla jsem si, že v budoucnu se tomu chci věnovat. Poté jsem se účastnila pouze táborových miss pro radost a na začátku roku 2016 jsem se přihlásila do Miss Reneta-soutěž krásy určena pro dívky ze středních škol. Tato soutěž pro mě byla odrazovým můstkem, získala jsem titul 1. vicemiss a nadchlo mě to natolik, že jsem chtěla pokračovat dál. Nevydržela jsem ani měsíc a už jsem šla na casting Miss Face, kde jsem uspěla! Nejvíce mě zaujalo, že to není soutěž jen o kráse, ale hlavně o sympatii, inteligenci a chuti pomáhat ostatním. Semifinále bylo velice těžké a projít mohly opravdu jen ty nejsilnější osobnosti. Je to jako sen, být součástí této soutěže a takhle skvělého týmu, který tu pro nás vždycky je a dělá pro nás nejvíc, co může.

2.Co by pro vás znamenalo vítězství?

Miss Face není obyčejná soutěž krásy, je to soutěž, která zároveň pomáhá předčasně narozeným dětem, a proto si velice vážím, že se mohu tohoto projektu účastnit. Výhra by pro mě znamenala další krok k uskutečnění mého snu stát se modelkou, účast na světové soutěži v zahraničí a reprezentaci charitativní kampaně.

3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?

Takový, ze kterého vyzařuje pozitivní energie, je úsměvavý, charismatický a máme společné zájmy.

4.Na co se necháte sbalit?

Kritérií člověk může mít, kolik chce, ale srdci stejně neporučí.

5.Co je vaší největší vášní?

Mojí největší vášní je tanec, herectví a cestování. Mým snem je za svůj život procestovat celý svět. Zatím není tolik příležitostí, a tak poznávám krásy České republiky, jelikož miluji kouzlo českých hradů a zámků.

6.Jaké je vaše vysněné povolání?

Od malička si přeji stát se herečkou, jelikož je to práce velice zajímavá a není stereotypní. Jsem člověk, co chce zkoušet pořád něco nového, a tak by to byla práce přímo pro mě. Také by mě velice bavi lfotomodeling a modeling, protože člověk může spojit práci a cestování.

7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavilia 1 minutu by vás poslouchali?

Vzkázala bych, aby lidé žili přítomností, užívali si každý den na 100%, nezabývali se věcmi, které už se nedají změnit a hlavně, aby pomáhali ostatním, jak nejvíc dokáží.

Zuzana Straková, finalistka č. 8

1.Proč jsem se přihlásila do soutěže?

Slyšela jsem o této soutěži od kamarádky a poté, co jsem si to vyhledala na internetu , jsem se rozhodla přihlásit a vyzkoušet, jaké mám šance uspět v soutěži krásy. 


2.Coby pro mne znamenalo vítězství ?


Vítězství by pro mne byl osobní úspěch, možnost reprezentovat ČR v zahraničí a také nárůst možných nabídek práce v oblasti modelingu. 


3.Jaký muž je podle mě krásný a přitažlivý? 


Fyzická přitažlivost není zdaleka vše . Na první pohled hodnotíme, jakčlověk vypadá, ale podle mého názoru, je přitažlivý muž ten, který umí ženu rozesmát , který je chytrý , pozorný , vnímavý a především milý a pozitivní. 


4.Naco se nechám sbalit?

 

Přítele již mám, takže sbalit se nenechám, ale mám ráda staré způsoby a metody . Myslím tím květiny, psané dopisy a galantnost muže.


5.Coje mou největší vášní?


Mou největší vášní je cestování, které miluji již od útlého věku, a které je spjato se studiem cizích jazyků, což je druhávěc, která mě velice baví.


6.Jaké je mé vysněné povolání ?

 

Prošla jsem si obdobím, jako většina z nás, kdy jsem každý týden chtěla být něčím jiným a byla jsem přesvědčena, že toho dosáhnu .Nejdéle mi však vydržel zájem o cestování a studia cizích jazyků. Jednou bych chtěla pracovat buď v oblasti cestovního ruchu nebo jako paní učitelka francouzského jazyka.


7.Co bych vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1minutu by mě poslouchali?


Řekla bych, že je potřeba, abychom si vážili každé minuty, kterou prožijeme, protože čas plyne rychle a neúprosně, abychom nasebe byli hodní,užívali si života, abychom se nebáli změn,protože ty ne vždy znamenají negativa a abychom byli vůči sobě ohleduplní .


Sarah Karolyiová, finalistka č. 9

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?

Jedním z hlavních důvodů bylo získání nových zkušeností, zážitků a setkání s novými lidmi. Byla to pro mě jakási výzva a možnost, jak si otevřít dveře do modelingového světa.

2.Co by pro vás znamenalo vítězství?

Upřímně musím říct, že samotný postup do finále je pro mě výhra. Pokud bych se stala vítězkou, mohla bych tak spojit dva své nejoblíbenější koníčky. Modeling a cestování.

3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?

Vzhled není na prvním místě. Nejdůležitější pro mě je, aby to byl Muž s velkým M. Upřímný, komunikativní, smysl pro humor a aktivní ve volném čase. Měl by mít nějaký svůj cíl a úsilí jej uskutečnit.

4.Na co se necháte sbalit?

Nejvícena mě zapůsobí, když má daný jedinec jiskru v oku. A rozhodně krásný úsměv! Ten prozradí vše.

5.Co je vaší největší vášní?

Mou největší vášní je ochutnávání cizích pokrmů.

6.Jaké je vaše vysněné povolání?

Mým snem je stát se psychologem. Vždy jsem chtěla pomáhat druhým lidem okolo sebe. Myslím si, že mě toto povolání bude v budoucnu naplňovat.

7.Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1 minutu by vás poslouchali?

Každý z nás žije jenom jednou, a proto bychom si v životě měli užívat a zároveň pomáhat těm, kteří to potřebují. Všichni jsme lidé z masa a kostí a tak bychom se k ostatním měli chovat tak, jak bysme si přáli, aby se druzí chovali k nám. Tak neřešte věci, které nemůžete změnit a dělejte radost sobě i ostatním každýden.

Veronika Krejčí, finalistka č. 10

1.Proč jste se do soutěže přihlásila?

Do soutěže jsem se přihlásila, prototože se mi líbil koncept MF. Navíc, jméno Miss Face zní dobře.

2.Co by pro vás znamenalo vítězství?

Předčení sama sebe. Jsem si vědoma nároků této soutěže, a právě proto by pro mě vítězství byla pocta, radost ale i zodpovědnost.

3.Jaký muž je podle vás krásný a přitažlivý?

Muž, který je galantní a nešetří úsměvem je dle mě půvabný. Je-li ale inteligentní muž s ambicemi, pak je pro mě teoreticky přitažlivý.

4.Na co se necháte sbalit?

Sbalit se jen tak nenechám. Když si řeknu ne, tak jsem hodně striktní. Mám svou taktiku, jak odhánět muže. :D

5.Co je vaší největší vášní?

Stoprocentně hudba! Tanec! Život!

6.Jaké je vaše vysněné povolání?

Já dělám své vysněné povolání. Modelka a PR managerka v jednom, to jsem já.

7. Co byste vzkázala celému světu, kdyby se všichni lidé zastavili a 1 minutu by vás poslouchali?

Nezanevřete a poznávejte. Svět, sebe. Milujte a odpouštějte, protože jsme všichni lidi. Učte se, ať životem nebo školou.


Fotogalerie
The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
út 21.06.2016 15:26




7 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka