Rozlučkou za cyklistickým seriálem bude loučení Jiřího Ježka

GIANT LIGA PLZEŇ 2017 – Odveta za 16. ročníkem nejdelšího kriterijního seriálu v Čechách GIANT LIGA PLZEŇ 2017 ukončí závodní sezonu v areálu Rapid Plzeň.

Cílená propagace v Plzni

Grand Prix DURATEC bude navíc rozlučkovým závodem paralympijského vítěze a mistra světa Jiřího Ježka s Plzní a plzeňskými cyklisty a fanoušky.

"Zveme Vás na poslední závod v letošní sezoně ve sportovním areálu Rapid Plzeň. Přijďte vzdát hold panu závodníkovi, Jiřímu Ježkovi," říká pořadatel Jan Kotal.

Na startu „odvety“ se představí hned pětice celkových vítězů GIANT LIGY PLZEŇ. Letošní vítěz Martin Boubal (CK Příbram Fany Gastroservis ), dále pak Martin Pečenka (Cyklo Atom), Tomáš Okrouhlický (Topforex Lapierre), Jiří Nesveda (AC Sparta Praha) a loňský vítěz Tomáš Holub (kola BBM).

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce, což by mohlo držet startovní pole ve vysokém tempu. V každém okruhu si pouze první borec na pásce připíše 1b.

Ve středu 20. září od 17:30 hod tak zakončíme seriál cyklistických závodů GIANT LIGA PLZEŇ 2017, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži Elite a masters.

Sportovní odpoledne startuje již od 17:00 hod s doprovodným programem rozlučky Jiřího Ježka, kde nebude chybět podpisovka, focení s Jiřím ježkem a dojemné rozloučení.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka