Senioři z Trojky roztancovali kulturní dům Peklo

Oblíbené taneční setkání připravil pro seniory plzeňský centrální na druhý březnový týden.

Jarní servisní akce AUTO CB

Jarní společenská událost pro seniory začala v 16. hodin ve velkém sále KD Peklo. K tanci i poslechu zahrál jako obvykle taneční orchestr TO1 pana Miroslava Novotného.

„Taneční jarní vínky se u nás na obvodě staly již tradicí trvající téměř dvě desetiletí, kterou zavedl jeden z prvních porevolučních starostů třetího plzeňského obvodu Bohumil Kulhánek,“ prozradil starosta centrálního obvodu Radislav Neubauer, který jarní taneční vínek zahájil spolu s místostarosty Radoslavem Škardou a Davidem Procházkou.

„Tato taneční odpoledne jsou vůbec jednou z nejnavštěvovanějších obvodních akcí pro seniory mající trvalé bydliště na území třetího plzeňského obvodu“, říká Radoslav Škarda, I. místostarosta centrálního obvodu.

Senioři se setkávají v příjemném prostředí se svými přáteli, zatančí si nebo si jen poslechnou „šlágry“ svého mládí.  Návštěvnost této akce se pohybuje okolo tří stovek lidí a vstup je samozřejmě zdarma. Letos, stejně jako loni, obdržely všechny příchozí dámy od centrálního obvodu drobnou, ale milou pozornost – růži.

„Obdivuji vitalitu našich seniorů a zároveň jim děkuji za hojnou účast a za to, že je tato tradiční akce stále baví. Je jejich zásluhou, že má pořád úžasnou atmosféru“, dodal David Procházka.

Fotogalerie

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka