Sérii výher proti Spartě budeme chtít v neděli prodloužit, shodují se Bakoš s Hejdou

V neděli 23. října se FC Viktoria Plzeň utká v ePojisteni.cz lize se Spartou Praha. Oba týmy za sebou mají čtvrteční zápasy s Evropské lize, zatímco Viktoria prohrála s Astrou Giurgiu, letenští do utkání půjdou posilněni vítězstvím nad izraelským týmem Beerševa.

Cílená propagace v Plzni

„Oni přijedou pozitivně naladění, ale já věřím tomu, že i po tom nešťastném utkání to i my v hlavách zvládneme. Budeme mít v zádech naše fanoušky, kterým budeme chtít ukázat tu pravou Plzeň, na kterou jsou zvyklí,“ říká útočník Marek Bakoš. „Je to hodně o hlavách, teď se hrála Evropská liga a za pár dnů další velký zápas. Musíme se s tím poprat a na Spartu se dobře připravíme. Víme, že výkon proti Astře nebyl od nás dobrý. Chceme předvést lepší hru a tím, že tu máme Spartu, tak máme o velkou motivaci postaráno,“ dodává obránce Lukáš Hejda

Plzeň v posledních sezonách na Spartu Praha umí zahrát, porazila už čtyřikrát v řadě. „Každý zápas je jiný, my máme sérii výher proti Spartě a budeme ji chtít samozřejmě prodloužit. Malá výhoda to může být, ale není to nic, co by rozhodovalo. Uvidíme, s čím na nás vyrukují a budeme jim chtít vnutit náš styl hry,“ zamýšlí se stoper Viktorie. „Každý ligový zápas je něčím specifický. Někdy jste jasný favorit, někdy ne. V zápasech se Spartou hrají roli také emoce. Musíme jít do zápasu s čistou hlavou a respektovat sílu soupeře. Na hřišti se rozhodne, kdo se s tím lépe popere,“ doplňuje slovenský útočník.

O nedělní zápas je mezi fanoušky velký zájem a dá se opět očekávat velký souboj na hřišti i v hledišti. „Plzeň a Sparta nemají nadstandardní vztahy, ale na hřišti se to neřeší. V každém utkání přijdou emoce, někdy víc, někdy méně. Každý zápas je jiný, pokaždé se to vyvíjí jinak. My se budeme snažit našim fanouškům udělat radost a potěšit je výhrou nad Spartou,“ uzavírá Marek Bakoš.

foto: fcv


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka