Setkání dětských světů v šapitó

Plzeňský kraj zve všechny děti a jejich rodiče na Setkání dětských světů v šapitó. V sobotu 17. června v areálu Velká louka v Plasích na vás od 10:00 do 16:00 hodin čeká spousta her a zábavy tentokrát z cirkusového prostředí.

Cílená propagace v Plzni

Plzeňský kraj zve všechny děti a jejich rodiče na Setkání dětských světů všapitó. Vsobotu 17. června vareálu Velká louka vPlasích na vás od 10:00 do 16:00 hodin čeká spousta her a zábavy tentokrát zcirkusového prostředí. Opět se zde sejdou děti zdětských domovů a děti zřad nejširší veřejnosti, aby si společně užily skvělou zábavu.

Moderování sedmého ročníku Setkání dětských světů se zhostí Jakub Rada z Hitrádia FM Plus. Těšit se můžete na koncert a autogramiádu Adama Mišíka, ale také vystoupení dětí zdětských domovů zPlzeňského kraje. Po celý den bude návštěvníky akce bavit Cirkus trochu jinak, který představí provazochodce, žongléry, či akrobacii na šálách. Chybět nebude Prasátko PIGY, fotokoutek, cirkusová střelnice, pouťový kolotoč nebo malování na obličej. Svezení na koních nabídne Sdružení S. O. S. - Život pro koně. Pro všechny návštěvníky zřad veřejnosti je připravena soutěž o ceny. Akce se uskuteční také díky finanční podpoře společnosti NET4GAS.

Vstup je ZDARMA.

Více informací na: www.plzensky-kraj.cz

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
so 10.06.2017 08:00



2 +
 
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka