Setkání dětských světů v sobotu v Plasích pod šapitó s Adamem Mišíkem

Setkání dětských světů pořádá hejtmanství letos už posedmé. Tradiční akce, při které se sejdou děti z dětských domovů a děti z řad nejširší veřejnosti, aby si užily zábavu a dobrodružství, se letos uskuteční v sobotu 17. června na Velké louce v Plasích.

Cílená propagace v Plzni

Tentokrát se děti od 10 do 16 hodin ocitnou v cirkusovém šapitó.

Po krátkém zahájení vystoupí zpěvák Adam Mišík, který bude také rozdávat podpisy. Jako každý rok i letos si děti z dětských domovů připravily vystoupení plná tance, zpěvu i mluveného slova, která představí právě na hlavním pódiu. Provázet celodenním programem bude moderátor Hitrádia FM Plus Jakub Rada.

Po celý den bude návštěvníky akce bavit Cirkus trochu jinak, který představí provazochodce, žongléry, vystoupení intrikářů nebo akrobacii na šálách spojenou smožností vyzkoušet si tuto netradiční sportovní disciplínu. Chybět nebude ani fotokoutek, cirkusová střelnice a chůdaři nebo bublinový workshop. A protože ke každé zábavě patří i svezení, budou si moci nejmenší návštěvníci užít jízdu na pouťovém kolotoči blízko šapitó. Malé i velké pobaví také Prasátko PIGY se zumbou či diskopárty a workshopem na výrobu omalovánek nebo kytiček. Své stanoviště na Velké louce bude mít také sdružení S. O. S. - Život pro koně, které nabídne svezení nejmenších návštěvníků na koních.

Pro všechny návštěvníky zřad veřejnosti je připravena soutěž o ceny, mezi které patří například tři rodinné vstupenky do netradiční, rodinné ZOO Plasy.

Více informací na www.plzensky-kraj.cz nebo na facebooku Plzeňského kraje.

Akci, která se uskuteční i díky finanční podpoře společnosti NET4GAS, pořádá Plzeňský kraj pro všechny děti, ale i jako poděkování všem, kdo se o děti v krajských dětských domovech starají. Vstup na akci je zdarma.

foto: david sedlecký – vlastní dílo, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=29802728

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Jarní servisní akce

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka