Seznámení v plzeňském baru vyvrcholilo loupeží

V polovině srpna tohoto roku přijali plzeňští kriminalisté oznámení o loupeži. Muž ve věku 25 let se tehdy ve večerních hodinách v jednom z plzeňských barů v Havlíčkově ulici seznámil s poškozeným.

Cílená propagace v Plzni

V ranních hodinách druhého dne restauraci společně opustili s tím, že půjdou ještě do jiného restauračního zařízení v centru města. Cestou si poškozený vybral finanční hotovost z bankomatu. Následně došlo v blízkosti parku v Kopeckých sadech mezi muži ke slovní rozepři, kdy 25letý muž na poškozeného začal nejprve nevybíravými slovními nadávkami útočit a poté ho měl několikrát fyzicky napadnout do oblasti hlavy. Při tom se měl útočník pokusit zmocnit uložené finanční hotovosti z peněženky ze zadní kapsy kalhot poškozeného, ale na to napadený zareagoval okamžitým útěkem. Mladý útočník poškozeného ztratil následně z dohledu, kdy při fyzickém ataku došlo ke zranění poškozeného.

Kriminalisté se přijatým oznámením intenzivně zabývali a důkladným operativním šetřením 25letého útočníka následně vypátrali. Na začátku listopadu tohoto roku kriminalisté muže obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Za tento skutek mu v případě pravomocného rozsudku může hrozit až desetiletý pobyt za mřížemi.


Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
čt 23.11.2017 06:08



0 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka