Škoda Transportation podpořila seniory a matky v tísni

Škoda Transportation letos opět finančně podpořila Městskou charitu Plzeň a věnovala Domovu svaté Zdislavy pro matky s dětmi v tísni a Domovu pro seniory svatého Jiří celkovou částku 130 tisíc korun.

Cílená propagace v Plzni

„Jsme hrdí na to, že můžeme podpořit tak kvalitní a potřebné projekty, jako je pomoc maminkám a jejich dětem, které se ocitly v nouzi. Domov sv. Zdislavy jim poskytuje bezpečné útočiště a jeho zkušení pracovníci pomáhají najít řešení obtížné životní situace,“ řekl Michal Kučera, ředitel pro Strategii a marketing skupiny Škoda Transportation a připomněl, že další prostředky poputují na podporu plzeňského Domova pro seniory svatého Jiří. Městská charita Plzeň využívá poskytnuté finanční prostředky na zajištění provozu, vybavení a obnovu zařízení obou zařízení.

„Městská charita Plzeň musí při vícezdrojovém systému financování sociálních služeb zajistit část finančních zdrojů svými silami. Proto Škodě Transportation děkujeme za dlouholetou finanční výpomoc Domovu pro matky s dětmi v tísni sv. Zdislavy a Domovu pro seniory sv. Jiří,“ sdělil Pavel Janouškovec, ředitel Městské charity Plzeň.

Škoda Transportation vedle více jak desetileté finanční podpory Městské charity Plzeň přispívá v západočeské metropoli také další veřejné, především sportovní aktivity. Firma například sponzoruje dva sportovní areály pro nejširší veřejnost – Škodaland a Škoda Sport Park. Od podzimu 2015 je Škoda Transportation navíc iniciátorem projektu Škoda FIT, jehož cílem je podpořit vědomí, že zdravá výživa, pohyb a péče o zdraví by se měla stát samozřejmou součástí života. Každoročním vrcholem programu je Škoda FIT půlmaraton Plzeň určený široké veřejnosti, který se již zařadil mezi největší sportovní akce v západních Čechách.

Škoda je také generálním sponzorem hokejového klubu HC Škoda Plzeň a generálním partnerem atletického klubu AK Škoda Plzeň.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka