Škodaland je kvůli koronaviru uzavřen, přesto se chystá na sezonu

Městský obvod Plzeň 3 s ohledem na vyhlášení mimořádná opatření uzavřel pro veřejnost multifunkční sportovní areál Škodaland v Českém údolí.

Cílená propagace v Plzni

Brány jsou sice zavřeny, ale uvnitř se pracuje na přípravách na novou sezonu.

Obvod samozřejmě nečeká na okamžik, až se budou moci otevřít všechna sportoviště a sportovní areály a využívá této doby, aby co možná nejlépe připravil areál na nadcházející sezónu. „V areálu probíhají pravidelné koordinační schůzky, určení pracovníci kontrolují a renovují vybavení areálu, upravuje se rovněž zeleň včetně zastřihávání keřů a připravuje se nový, pro návštěvníky přehlednější, informační systém.“ uvádí Petr Baloun, 1. místostarosta centrálního městského obvodu.

Vedení obvodu rovněž zvažuje možnosti dalších změn a vylepšení. Milovníci letního koupání jistě ocení snahu o vylepšení situace koupacího jezírka, které prochází komplexní přípravou, včetně vyčištění dna jezírka a celého filtračního zařízení. „Zatím se jedná o dílčí opatření směřující k zajištění co možná nejčistější vody a omezení rizika přerušení provozu z důvodu její zdravotní závadnosti. Bohužel technologie biologického čištění vody je již kapacitně nedostačující a technicky i morálně zastaralá, proto je připravován projekt na komplexní modernizaci a zkapacitnění této technologie tak, aby se jezírko opět stalo atraktivním pro návštěvníky areálu.“ upřesňuje Petr Baloun.

Děkujeme všem potencionálním návštěvníkům, že respektují momentální nucené uzavření areálu. Snažíme se pracovat na zdokonalování areálu ŠKODALAND tak, aby se jeho návštěvníci vždy rádi vraceli k aktivnímu odpočinku právě sem.

„Přes to, že v současné chvíli ani nevíme, kdy budou moci být brány areálu návštěvníkům znovu otevřeny, nemarníme čas a areál se snažíme na sezónu co nejlépe připravit, tak aby co nejlépe sloužil veřejnosti. Držme si palce, aby k otevření mohlo dojít co nejdříve, a v areálu jsme si mohli společně zasportovat.“ již jen dodává David Procházka, starosta centrální městského obvodu.


The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
ne 05.04.2020 17:08



0 +
 
Renault Clio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka