Sledování Skylink Live TV se nezapočítává do mobilního datového paušálu

Provozovatel satelitní platformy Skylink, společnost M7 Group, má skvělou zprávu pro všechny filmové fanoušky a zákazníky společnosti T-Mobile, kteří rádi sledují televizi na svých mobilních zařízeních.

Jarní servisní akce AUTO CB

Díky nové spolupráci se společností T-Mobile mohou diváci sledovat své oblíbené televizní programy na mobilu, a to bez jakéhokoliv odečtu mobilních dat z paušálu

  • Veškerá mobilní data využitá při sledování pořadů v aplikaci Skylink Live TV se nezapočítávají do vybraného měsíčního datového limitu.

Novinku mohou čerpat skrze chytré telefony zákazníci společnosti T-Mobile s aktivovanou službou StreamOn. V rámci tohoto datového balíčku mohou sledovat programy z portfolia satelitní televize Skylink a to kdykoli a kdekoli aniž by se jim odečítala data z měsíčního paušálu.

Službu Skylink Live TV si může zdarma na 30 dní vyzkoušet každý. Zkušební verze nabízí plný přístup, tak aby si každý uživatel mohl vyzkoušet všechny dostupné funkce včetně sedmi denního televizního archivu.

POTŘEBUJETE PORADIT? KONTAKTUJTE NÁS!

Náš proškolený personál se Vám bude plně věnovat a pomůže Vám najít nejlepší možné řešení, které bude vyhovovat Vašim potřebám a požadavkům.

ELEKTRO EFEKT S. R. O.
SPORTOVNÍ 783
339 01  KLATOVY
https://www.elektroefekt.cz

  • E-shop
    +420 725 907 946
    eshop@elektroefekt.cz
    marketing@elektroefekt.cz

  • Prodejna:
    +420 376 322 653
    +420 724 824 420
    info@elektroefekt.cz

The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka