Slunce vylákalo do plzeňských ulic opilce

Strážníci o uplynulém víkendu sbírali opilce, které teplé počasí vylákalo do ulic města. Personál protialkoholní záchytné stanice měl opravdu ruce plné práce.

Jarní servisní akce AUTO CB

K prvnímu případu opilého muže hlídka spěchala v pátek v podvečer k obchodu na Lochotíně. Tady po příjezdu nalezla ležet na zemi značně alkoholem zmoženého sedmadvacetiletého muže ze severního Plzeňska. Vlastní nohy ho kvůli silné opilosti vůbec neunesly. Hrozilo, že by si mohl tak případně svým dalším jednáním samovolně způsobit nějaké zranění. Strážníci se ho proto rozhodli nechat převézt svými kolegy k vystřízlivění do protialkoholní záchytné stanice.

V sobotu v dopoledních hodinách odvezli strážníci do stejného zařízení dva muže. Jeden z nich se povaloval vedle obchodního centra v Radčické ulici. Namol opilým byl hlídkám dobře známý jednatřicetiletý muž, který už to v protialkoholní záchytné stanici dobře zná. Muž si pro tentokrát ustlal nedaleko silnice. Dechovou zkoušku se u něj nezdařilo provést, jelikož jí nezvládl. Ke všemu byl ještě pomočený. Ve  stejném stavu ho hlídka nechala převézt na záchytku taktéž v neděli, kdy byl nalezen necelou hodinu po poledni na chodníku ve Skvrňanské ulici.

Druhý muž si ke svému poalkoholovému odpočinku vybral zase samé centrum města. Usnul opilý na lavičce u katedrály sv. Bartoloměje.  Hlídka s ním měla plné ruce práce. Vrávoral a neustále si chtěl sedat zpátky. Alkohol kolující mu v těle ho natolik, zmáhal, že padal, ale měl štěstí, protože vždy, než stačil dopadnout na zem, ho zachytili strážníci.

Ještě večer musela hlídka pro opilého muže do Wenzigovy ulice, který si ustlal ve vchodu do místního domu a odmítal z místa odejít. Nebylo divu, protože mu to ani nešlo, neudržel se na nohou.  Při dechové zkoušce muž nadýchal 3,26 promile. Noc strávil na záchytce.



The Loop Jazz Club

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
po 01.04.2019 11:50



0 +
 
The Loop Jazz Club

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka