Služba UtilityReport pomáhá stavebníkům v kraji

Plzeňský kraj nabízí občanům v rámci projektu Digitální mapy veřejné správy novou bezplatnou službu On-line vyjadřování k existenci inženýrských sítí „UtilityReport“, která má za cíl zjednodušit agendu spojenou s procesem vyjádření k existenci sítí.

Cílená propagace v Plzni

Pomocí webové aplikace může žadatel podat žádost o vyjádření k existenci sítí všem relevantním správcům inženýrských sítí prostřednictvím jednoho formuláře.

Přístup k aplikaci UtilityReport naleznou žadatelé na webových stránkách kraje http://www.plzensky-kraj.cz/ nebo na https://cz.mawis.eu/plzensky-kraj/. Žadatel je v aplikaci systematicky veden k vyplnění formuláře pro vytvoření žádosti o vyjádření k existenci sítí. Žadatel na základě vyplněného formuláře rozešle elektronickou žádost všem relevantním správcům inženýrských sítí, kteří tento způsob doručení prostřednictvím služby UtilityReport umožňují. Pro ostatní správce jsou vygenerovány soubory PDF pro možnost vytištění a doručení poštou. Aktuální seznam relevantních správců najde žadatel přímo v aplikaci.

Služba UtilityReport je pro žadatele rychlým a bezplatným řešením, jak podat žádost o vyjádření k existenci sítí správcům inženýrských sítí tak, aby nikdo nebyl opomenut a aby žádosti jednotlivým správcům nebyly odesílány nadbytečně.

K podání žádosti postačí připojení k internetu a běžný webový prohlížeč. Ovládání je jednoduché a aplikace je doplněna nápovědou pro jednotlivé kroky. Více informací o službě se dozvíte na http://cz.mawis.eu/sluzby/e-utilityreport/.

Provozovatelem služby UtilityReport je společnost HRDLIČKA spol. s r.o.



Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka