Songfest opět v Plzni

Malá scéna DJKT bude 9. února opět hostit multižánrový hudební festival Songfest, bohatý doprovodný program začíná v 16 hodin a je přístupný zdarma, od 19 hodin následuje Koncert roku Kohouta, vstupenky na něj jsou v prodeji v pokladně předprodeje ve Smetanových sadech 16 za 250 Kč.

Cílená propagace v Plzni

Festival Songfest, který každoročně vítá příchod nového čínského roku, servíruje divákům jedinečný koktejl koncertů a doprovodných akcí. Letos se koná již po šestnácté. „Po roku ohnivé Opice přichází rok Kohouta. Z celého čínského zvěrokruhu dvanácti zvířat je právě Kohout tím nejvíce extravagantním znamením. Symbolizuje fantazii a cit pro společenskou spravedlnost,“ říká zakladatelka festivalu Feng-yűn Song.

Největším lákadlem Songfestu v Plzni bude Charisu, hráč na autentický mongolský nástroj morin quur. Diváci se mohou těšit na perkusistu Jaroslava Kořána, bubeníka Alana Vitouše nebo Ledeckou dudáckou muziku. Výsostné postavení ve večerním programu bude patřit Feng-yűn Song a jazzové kapele Trio PUO, kteří na Songfestu představí i své zbrusu nové album Děvče z Ta-panu.

Komentáře

Váš komentář článku...

Zadejte vaše jméno
Zadejte váš email
Zadejte komentář
ARCHIV ZPRÁV
st 11.01.2017 12:40



1 +
 
ČNSO studio

Hlavní zprávy

 

ČEZ - Čistá energie zítřka